Pluspunten

Heb koppelstukken voor tubeclamps besteld. - Duidelijk overzicht van de aangeboden artikelen. - Snelle levering van het bestelde. - Goedkoper dan in een bouwmarkt ook al betaal je verzendkosten.

- Bij de koppelstukken van 26.9 mm staan geen zadelbeugels terwijl die bij 33,7 mm wel staan. - Daar ik waarschijnlijk nog een bestelling wil plaatsen voor koppelstukken van 26,9 mm zou het fijn zijn als ik ook zadelbeugels van genoemde maat kan bestellen.

Pluspunten

Duidelijke website, breed assortiment, goede betaalmogelijkheden, snelle en correcte levering (ook na tussentijdse wijziging van mijn bestelling).

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk toegankelijke website

Was mij onduidelijk dat die kleine inbusschroefjes al in de koppelingen zaten.

Pluspunten

Overzichtelijke website, handig bestelsysteem, snelle levering en zeer accuraat v.w.b. de uitvoering van de bestelling.

Als je inlogt na je bestelling, kun je niet zien of je bestelling verzonden is - er staat dat deze in behandeling is, ook nadat verzending al heeft plaatsgevonden. Toevoeging van track en trace zou handig zijn.

Pluspunten

Snelle reactie, goede prijs en nog vriendelijk ook

Pluspunten

Op maat en op tijd geleverd en een goede prijs.

Op de site wordt er aangegeven dat je de bouten niet moet vergeten maar de koppelingen zijn al voorzien van bouten. Hier had ik niet op gerekend, zonde van de 50 bouten die ik besteld heb. Dit zou duidelijker op de site vermeld kunnen worden.

Pluspunten

Kant en klare bouwpakketten van diverse meubels

Pluspunten

Duidelijkde website. Nette bezorging. Prima betalingsmogelijkheden. Goed product.

Pluspunten

Snel, betaalbaar, betrouwbaar

Pluspunten

snelle levering ook als de plaats moeilijk te bereiken is. tegen een goede prijs ! super ga zo door

meer keuzen menu`s verschillende dingen .. wat meer bij elkaar zetten..

Pluspunten

goede website. Telefonisch goede adviezen

Pluspunten

goede producten, goede service op zaag gebied(precies de juiste meten)

Probeer ook eens via de bouwmarkt promotiemateriaal over het gemak van de steigerbuis en de service van u bedrijf beter bekend te maken voor de consument.

Pluspunten

goede kwaliteit hout snelle levering

erg hoge transportkosten. ik zou vaker kopen als ik geen 60 euro zou hoeven te betalen

Pluspunten

Snelle en accurate levering van de bestelde materialen.

Het is voor de klant prettiger als bij de bevestiging van de bestelling tegelijk wordt aangegeven op welk moment (datum en dagdeel) de aflevering zal gescheiden.

Pluspunten

snelle goede levering en goede service

Pluspunten

Goede service, duidelijke site, snel

Het kan handig zijn inzicht te hebben in aflevertijden, voor of namiddag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes en overzichtelijk, duidelijk

verzendkosten zijn vast ongeacht wat je besteld, dit is een beetje vervelend als je bijv alleen nog wat doppen bij wil bestellen.

Pluspunten

Komt de afspraken goed na

Pluspunten

Pluspunten

Redelijk snelle afhandeling Bijzonder goede service bij het afhalen, Goede oplossing voor de vergissing (staal iplv alu)

Jammer dat bezorgen in Frankrijk bijna 20 x zo duur is als in Nederland Jammer dat er stalen buizen i.pl.v. aluminium buizen zijn geleverd

Pluspunten

Hoge verzendingskosten in verhouding tot bestelling

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en goed geholpen. Snelle en goede levering.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.