buizen zijn nog niet geïnstalleerd maar in de verpakking

nvt

Prachtig materiaal, snel geleverd!

Alles goed afgewerkt en maten volgens bestelling.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden van alles! Snelle levering, wel een uurtje later dan de tijdspanne die ik kreeg maar dat kan altijd gebeuren. Zeer stevig materiaal, ik heb ermee een rail gemaakt voor mijn kleerhangers.

prima site, snelle levering en goed bereikbaar

Echt oke deze site en de snelle service, alleen de bezorging (waar je wel voor betaalt) kan niet op een ander tijdstip. Er bestaan nou eenmaal werkende mensen en na mijn telefoontje zei de medewerker dat hij zou kijken of het op maandag na het weekend kon ipv de vrijdag ervoor. Niet dus, en het is geen klein pakket (2 meter). Al mijn buren zijn met vakantie, jammer dus voor de bezorgingsperikelen. Voor de rest prima aflevering en service.

Mooi goed product

Snelle levering, zeer goede service.

Een snelle en keurige levering van de bestelde goederen

Alles duidelijk, eenvoudig bij het bestellen en keurig bij het leveren. Aanbevelen? het antwoord is niet alleen 'ja' maar 'ja zeker'.

Snelle uitstekende orderopvolging en levering

A

Snel. Prima info. Adequate fidele reactie samenvoegen bezorgkosten twee zendingen

Prima.

Correcte levering.

Op tijd geleverd.

Snelle levering, alles klopte exact: wel flink wat beschadigingen op de buizen

De spullen werden enorm snel geleverd en alles was perfect op maat. Het enige nadeel was dat vooral de wat kleiner gezaagde buizen behoorlijk wat beschadigingen hadden (meer dan verwacht). We hebben zo goed mogelijk alle beschadigingen buiten het zicht weten te plaatsen, maar dat was wel wat lastig. Verder heel tevreden en een mooi eindresultaat.

Keurig en op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen en via track&trace de bestelling te volgen. Zeker aanrader.

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik heb eerder besteld en heb goede ervaringen met Steigerbuis online.

Super blij mee! Bij vragen, snel antwoord! Bestellen hier zeker weer.

prima service

nadat ik alles had besteld werd ik netjes op de hoogte gehouden en werd alles snel en in 1 keer bezorgd. prima.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit buizen, maat exact zoals opgegeven en levering aangenaam snel.

Helemaal goed

Goed geregeld vanaf het bestellen tot het afleveren

Lange levertijden

Ik heb de spullen inmiddels ok ontvangen. Van bestelling tot levering duurde 7 dagen. Op zich niet erg, als ik het duidelijker had geweten. Tegenwoordig verwacht je van leveranciers dat ze duidelijk aangeven wat de levertijd per product is. Steigerbuis online geeft op de site aan gemiddeld te leveren binnen 2 dagen. Ik denk dat ze bedoelen dat ze het na 2 dagen gemiddeld aan de vervoerder vrijgeven. Dus dat betekent gemiddeld 3 a 4 dagen voordat je het in huis hebt. Bij mij duurde het bij 2 bestellingen 1 week voordat ik het in huis had. Dat was vervelend, vooral omdat je geen automatische reactie krijgt wanneer het zal worden verscheept zodat je je daar op kan instellen. Conclusie: goede spullen, maar als je het snel; wil hebben ergens anders naar toe.

perfect op maat

Ruime keus, buis perfect op maat gezaagd. Volgende dag zelf opgehaald.

Artikel was niet op voorraad, maar was binnen een week toch geleverd

Duidelijke communicatie over levertijd

Snel en gemakkelijk

Voor het verstevigen van mijn PV-systeem heb ik m.b.v. steigerbuizen en koppelingen een fantastische oplossing gevonden.

wat ik bestel, komt , goed geregeld

Fantastisch product, met uitstekende service.

Super product. Zeer mooie balustrade van gemaakt.

perfect en snel

snel geleverd en goede kwaliteit

Prima service, snelle chat

Via de chat geadviseerd en een custom hekwerk besteld. Snel geleverd! Ook de prijs is goed.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.