Super oplossing voor onze kleding

Ontzettend tevreden met de manier van bestellen en de levering. Ook het in elkaar zetten is goed te doen en vooral het resultaat is super! We hebben inmiddels meerdere items besteld (kapstokken en kledingrekken). Echt een aanrader!

alles uitstekend verlopen

site heeft goede informatie heldere site om te bestellen goede betaling duidelijke bevestiging van bestelling goede informatie over levering levering voortreffelijk en volledig

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Had al een keer mijn balustrade en trapleuning besteld. Nu wat accessoires gemaakt voor mijn nieuwe badkamer. Mooi spul!

Mooi materiaal en geheel volgens afspraak

Mooie onbeschadigde alu buizen. Redelijke prijs. Binnen de opgegeven tijd geleverd.

Duidelijke website en prima communicatie

Prima site en alles verloopt volgens afspraak. Erg tevreden!

Simpel, snel en goede prijs

Snel gevonden op de site. Winkelmandje afrekenen Afhalen Wat wil je nog meer

kwaliteit goede communicatie maar niet de goedkoopste

Zwarte steigerpijpen besteld welke buiten gebruikt kunnen worden om een tuin poster frame te maken. Degelijke spullen van goede kwaliteit waar je uiteraard ook naar betaald. Duidelijk communicatie over levering en alles pijpen zijn om maat te bestellen.

Goed, snel en strak geprijsd

Overzichtelijke site met groot assortiment. Snel geleverd tegen schappelijke prijzen

Perfect geregeld

Vooral de online hulp was voor mij een uitkomst.

Handleiding was prettig geweest maar met de 3D tekening kom je er uiteindelijk wel uit

Behalve wat late track & trace info alles dik voor elkaar!

Zo goed slaag je niet in de bouwmarkt!

Zeer tevreden over steigerbuisonline, duidelijke website, goede kwaliteit materialen Duidelijke informatie over de voortgang van je bestelling. Heb hier inmiddels meermaals besteld en telkens alles in 1x prima en correct geleverd.

gewoon een top zaak

al meerdere keren wat besteld en nog geen 1 keer iets wat verkeerd was bestellingen altijd binnen 2 werkdagen gereed om op te halen

Prettig contact en snelle levering

We hadden wat vragen over het maken van een leibomenframe. We kregen op een prettige en vlotte manier advies. Offerte werd vlot opgesteld en de bestelling is vlot verzonden.

Zeer goede service .

Bij het ophalen van mijn spullen vond ik het materiaal wat ik had besteld iets te grof. Na overleg met de medewerken kon ik het ruilen voor iets lichter materiaal. Dit waren wel complete lengte’s buis en koppelingen. Echt top

Geweldig!

Voor een klant hadden we de opdracht kleedkamers te maken die tegen een stootje kunnen. Dit hebben we gedaan met steigerbuizen en osb platen. Via de website aangegeven hoeveel koppelingen, en de lengte van de buizen. Ook had ik een leverdatum opgegeven. Alles netjes op de afgesproken datum afgeleverd, kon zo alles in elkaar zetten naar tevredenheid van de klant!

Kwaliteit en snelle levering.

Zeer werkzame en duidelijke site en alles precies op maat. Levering gaat snel en compleet.

Goede website , eenvoudig te bestellen en snelle levering. Kortom prima

Prima spul, maar verzenden volgende keer graag via PostNL ofzo.

Prima site, echter de verzending met koerier/transport bedrijf is niet flexibel zoals met bv PostNL of DHL. De materialen werden voor de deur neergelegd vanwege ‘niet thuis’ met de nodige risico’s. Verzenden voor € 9,50 is ook vrij prijzig.

Duidelijk website, goede prijzen en snelle levering

Conform beschrijving op website ontvangen en snel /netjes geleverd.

Gewoon goede levering

Het geleverde produst was prima in orde. De site was een beetje onhandig. Het wasmoeilijk om de juiste bestelling in te voeren.

Nette levering van steigerbuizen en koppelingen.

Als verbetering: de doos met koppelingen was over een kant geheel gescheurd. Wellicht wat meer tape, om dit te voorkomen.

duidelijke website.

Makkelijk, snel en degelijk

Steigerbuis kleding rek op maat besteld. Ideaal dat je zelf de maten van het rek kan bepalen, zo past het precies. Ik heb het rek voor mijn duik droogpak gekocht. In elkaar zetten gaat makkelijk en wijst zich vanzelf zonder dat je een handleiding nodig hebt. Soepel lopende wielen.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.