helemaal TOP

snelle handeling even een telefoontje en ze begrijpen de situatie

Goede en snelle levering!

Alle onderdelen keurig op maat gezaagd!

Snelle en goede sevice

2de x besteld en nu ook weer netjes geholpen en snel geleverd. Zal ook vast de laatste x niet zijn. Gr K , Zuidersma

Heel blij mee!

Nadat we tevergeefs gewacht hadden op een bestelling bij een conculega, zijn we in zee gegaan met steigerbuis-online. En ‘hadden we dat maar meteen gedaan!’ Snelle levering. Goed verpakt, alles aanwezig! Helemaal prima. Waarom dan geen 10 geven? Het is jammer dat er geen instructies en/of tips bij zaten voor het in elkaar zetten… Het is ons prima gelukt, maar ik kan me zo voorstellen dat sommigen het lastig vinden… En… aan het uiteinde van 1 buis zaten staalresten (weet ff niet hoe ik het anders moet noemen). Voet/koppeling paste daardoor niet op de buis. Gelukkig konden we dit met een slijpschijf oplossen… Maar, wat als we die niet gehad hadden?

Gewoon goed snelle service

Ik heb enige malen contact gehad omtrent maten en ben erg goed geholpen mooi materiaal en alles past perfect

Vlotte service

Goede verpakt, vlotte levering en prijs /kwaliteit top.

Gewenste maat, pastte perfect. Een aanrader!

heldere site en snelle levering

goed, snel en vriendelijk!

Mooie zwarte steigerbuizen op maat besteld. Keurig op maat en snel bezorgd! Wij hebben ze gebruikt als gordijnrails en ziet er super stoer uit!

Verkeerde maat

Tweemaal heb ik bij Steigerbuis Online gekocht. De eerste keer is de verkeerde maat opgestuurd. Deze hebben wij niet gecontroleerd omdat wij het frame op een vrije muur bevestigden en het paste. Toen we een deel bijbestelden en dezelfde maat aanhielden is de juiste maat geleverd. Deze kwam dus niet overeen met wat we al hadden hangen omdat deze te klein was geleverd. We hebben zelf stukken buis afgezaagd omdat we verder wilden. Wijze les!!!! Meet na wat je binnen krijgt.

Goed bereikbaar, snelle levering, mooi spul

We hebben een rekstok gemaakt en dat is prima gelukt met de spullen van steigerbouwers online.

Keurig de levering verzorgd

Netjes verzorgd, goed verpakt en keurig op tijd. Met een goed t&T systeem.

Perfect op maat

Snel en goed op gewenste maat

Steigerbuis toegepast als parasol voet, bestellen ging makkelijk en snel via de website. Levering is prima verlopen.

TOP!!!

Prima bedrijf

top voor elkaar

goed geregeld en afspraken worden nagekomen

Supergoed

Snelle levering en ook aftersales goed. Vragen over montage die ik per mail stelde, werden snel beantwoord.

Prima levering alles was oke

Alles was goed

goede / snelle levering van prima producten

prima onderdelen

Duidelijke website. Voordelig.

De materialen hebben een eerlijke prijs. Duidelijke website. Communicatie met de vervoerder is ook prima. Alles is netjes afgeleverd. Dik tevreden!

duidelijke webwinkel, kledingrek besteld, eenvoudig op eigen wens aan te passen.

zwart 27mm = stijlvol

Net de leuningen omhoog gehangen. Best tevreden over het resultaat, het oog wel stijlvol en is erg degelijk. Stevige montage is geen enkel probleem met de bijbestelde vijzen. Opmeting liep vlot door de info (tekeningen met afstanden) beschikbaar op de website; bestellen en leveren eveneens (nog binnen de week). Als ik toch een klein minpuntje mag vermelden was het de verpakking bestaande uit bubblewrap en plastic folie; deze raakte namelijk beschadigd tijdens transport waardoor zowel op de kopse kanten als langs de zijden van enkele buizen wat beschadiging zichtbaar was. Gelukkig kon dit opgelost worden door wat handiger de montage te kiezen (de meest beschadigde kant in een bochtstuk, krassen langs onder). Misschien kan een karton verwerken op de kopse kanten tijdens transport een oplossing zijn hiervoor?

Goede kwaliteit, snelle en goede bezorging.

Het was makkelijk en een solide montage.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.