Bestelling snel en makkelijk, hoge verzendkosten voor kleine bestelling

De bestelling ging vlot en makkelijk. Het aanbod is reuze, en de prijzen voor de producten liggen lager dan in de bouwmarkt, wat erg prettig is. Wel vond ik de verzendkosten erg hoog (15€ op een bestelling van €35) voor een kleine bestelling, dit had waarschijnlijk te maken met dat ik 1 stang van iets grotere lengte had waardoor het niet met PostNL mee had gekund, al heb ik grotere dozen met PostNL mee zien komen. Dit zal wellicht iets te maken hebben met een geautomatiseerd bestelsysteem, die de afmetingen per lengterichting controleert, maar niet kijkt naar de volledige inhoud van het pakket (het pakket was niet veel dikker dan de ene lange stang). Verder waren de buizen netjes afgezaagd, de constructie is erg stevig. Wellicht nog goed om erbij te vermelden welke grootte schroeven nodig zijn om de voetplaten vast te zetten, of om deze erbij te leveren.

Snel geleverd en op maat gezaagd

Snelle levering en alles geleverd zoals besteld

De afhandeling verliep perfect.

Prima onderneming.

Top kwaliteit

Altijd snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echt aanrader.

Prettig bestellen, fijne service en goed product.

Prettig bestellen, fijne service en goed product.

Tevreden

Zeer tevreden. Alles mooi op maat en vlot geleverd.

Duidelijke website, prima afhandeling en snelle bezorging: TOP!

Duidelijke website, prima afhandeling en snelle bezorging:TOP!

Alles, snel en volledig geleverd

Webshop ziet er overzichtelijk en netjes uit, ik had zo mijn winkelmand gevuld met verschillende maten. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed! Complimenten voor deze onderneming!

Prima volgens afspraak.

Netjes geleverd conform afspraak.

Uiteindelijk opgelost

Beschadigde steigerbuizen geleverd, dit beter vermelden op de website. Bezorging wel snel. Probleem wel prima opgelost.

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Keurige afhandeling, duidelijk en de chauffeur heeft de bestelling zelfs boven gebracht (4-hoog) uit zichzelf ;-).

Perfecte levering

website/shop van het bedrijf is prima, maar aflevering is een drama!

Bestelling in 2 keer verstuurd in plaats van alles in 1 keer, hier ben ik niet van op de hoogte gebracht. Krijg melding via mail dat 1 pakket is geleverd, maar heb niets ontvangen. Blijkt ten eerste verkeerd geadresseerd, maar ook bij mensen in de straat te zijn afgegeven. Geen briefje in de bus dat pakket is afgegeven op een ander adres, dus ik weet van niets. Gaat toch om grote bedragen, echt erg slecht!

Alles snel en correct geleverd. Top!!

Snelle levering en goede kwaliteit !!

Alles zoals het moet zijn, snel en goed.

Prima voor elkaar

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Snelle levering en mooie kwaliteit, zeer tevreden

Snelle levering en mooie kwaliteit, zeer tevreden

Top kwaliteit

Zeer goede kwaliteitsvolle buizen . Snelle en goed verzorgde levering .

Alles perfect verlopen, van bestelling tot levering en in elkaar zetten. TOP.

Eens mijn keuze gemaakt naar wat ik nodig had, bestelling geplaatst, snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden ivm levering. Vriendelijke man die geleverd heeft. Alles vlot in elkaar kunnen zetten. Wie weet bestel ik snel opnieuw want heb nog wel wat ideetjes.

Correcte, snelle levering.

Correcte, snelle levering.

Duidelijke site, goede service, snelle levering

Snelle verzending alles oké

alles oke

Geweldig product

Mooie uitvoering tegen een mooie rpijs

Super product en snelle levering

De DIY pull-up bar werd heel snel geleverd. Hij was makkelijk in elkaar te zetten en staat erg stevig!

Goeie service...

Goeie service

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.