Mooie producten, keurig op tijd geleverd

Inmiddels 2 keer een bestelling gedaan en erg tevreden

Goede en duidelijk webshop en levering

Prima materialen, prima verzending. Duurde wel enkele dagen tot het verzonden werd, wel begrijpelijk als de stangen nog op maat gezaagd worden. Ik zou er nog een keer bestellen.

Goede materialen voor een nette prijs. Snel geleverd in stevige verpakking

Snel gevonden, scherp geprijsd en makkelijk besteld

Ruim assortiment op een overzichtelijke website. Scherpe prijzen en fatsoenlijke verzendkosten. Snel bestelling geplaatst en vlot geleverd. Gewoon TOP!

Supersnel geleverd, alles netjes op maat gezaagd en voor een super prijs!

Ik ben helemaal tevreden over dit bedrijf. Ze zijn de helft goedkoper dan de normale bouwmarkten en zagen alles ook nog op maat. Een aanrader dus.

Goed en mooi materiaal goede prijs

Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden. Goed materiaal. Jammer dat de haken gewoon los in de doos lagen. Papiertje erom heen komt verzorgd en beschermd over. Zuinig op spullen zijn.

Snelle levering en prijstechnisch goed!

Top!!

Product perfect ingepakt en snelle levering.

Top service heb er geen omkijken naar klopt altijd .

Gewoon goed geregeld en altijd punctueel ,goed verpakt, netjes geleverd.

Kwalitatief materiaal stipt ontvangen

Levering komt overeen met bestelling.

Snelle levering and goede kwaliteit

Ik heb de Duncan pull up rack aangeschaft omdat ik graag met olympische ringen train. Vaak zijn pull up racks te laag als je ze standaard koopt maar omdat je via steigerbuis je eigen maten kan bepalen kon ik hem lekker hoog maken, Het resultaat is de beste ring set up die ik ooit heb gehad!

Gewoon goed.

Snel en prima thuis geleverd. Beter kan niet .

Het ziet er keurig uit En zeer overzichtelijk

Denken met je mee en bieden goede service!

In onze hal wilden we een kapstok, geheel naar eigen wens. Via email de maximale afmetingen doorgegeven en voorkeuren, en al heel snel kwam er een eerste tekening. Na wat heen-en-weer gepraat over details hebben ze bij SteigerbuisOnline alle benodigheden met de juiste afmetingen voor ons klaar gezet. Helaas bleek thuis dat er een deel van de tekening niet in de order was meegenomen. Snel werd dit met de post opgestuurd, en was het de volgende dag in huis. Alleen maar lof voor hun expertise en service!

Alles netjes geleverd.

Prima ervaring.

uitstekend

zeer snelle en goede service

snelle en correcte levering

Meerdere malen een bestelling geplaatst. Duidelijke website en snel geleverd.

Snelle levering, duidelijke site

Wij hebben de steigerbuis trapleuning gekocht. Duidelijke site waar je op ziet wat je nodig hebt. Snelle levering en makkelijk te monteren. Wij zijn er blij mee. Je krijgt er een leuke stoere uitstraling van.

Goed positief niets op aan te merken

Goede levering en opvolging bestelling

Snel en op maat

Met de op maat gemaakte steigerbuizen en bevestigingsmaterialen hebben we een mooie balustrade gemaakt voor de slaapzolder.

snelle service

duidelijk en snel

Makkelijk af halen

Goed bedrijf snel geleverd

Goed, snel en voordelig

Veel voordeliger dan wat je bij de bouwmarkt krijgt, en dan ook nog eens precies op maat. Absoluut een aanrader.

snelle levering en vriendelijke personeel. echt een aanrader.

100% goed, service en snel en de bestellingpagina is uitstekend.

Wilde mijn steigerpijp op maat gezaagd hebben en dat hebben ze kosteloos gedaan. Bestelling opgehaald, was binnen een paar minuten afgehandeld. Top. Emailcontact vooraf was ook duidelijk en goed, professioneel.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.