Prima levering, snel geregeld

redelijk goed

De bestelling kwam redelijk onverwacht een email met daarin een datum en tijd periode was wenselijk geweest, de transporteur had geluk dat er iemand thuis was. Verder was de bestelling compleet en volgens verwachting. Zo nodig zou ik de volgende bestelling zo weer bij steigerbuis.nl plaatsen. mvgr Theo

Prima service. Een aanrader!

Uiterst snelle en correcte levering. Had bijkomend advies gevraagd en heb heel snel een reactie ontvangen op mijn vraag.

Snelle levering en netjes op maat.

Snelle levering, duidelijke website en alles netjes op maat.

Scherpe prijzen, snelle levering

Zelfs in Coronatijd, waar veel bedrijven problemen hebben met leveren, is mijn bestelling bij Steigerbui Online zeer vlot afgehandeld!

Snelle en goede service

Makkelijk om te bestellen met goede uitleg op de website. En indien je vragen hebt, wordt er ook snel geantwoord

Alles zoals het hoort. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Dit zelfs tijdens de feestdagen.

Betrouwbaar

Je krijgt wat je mag verwachten en wordt beloofd....

mooie kwaliteit, snel klaar. makkelijk afgehaald

mooie kwaliteit, snel klaar. makkelijk afgehaald

Netjes, snel en correct geleverd!

Netjes, snel en correct geleverd. Goede prijzen. Ik ben bezig om een bureau te maken met zwart steigerbuis 33,7mm als onderstel. Alles dus netjes op maat gezaagd aangeleverd gekregen.

De steigerbuisen zijn uitstekend.

Goed.

Zeer snelle levering en uitstekend verpakt.

Dinsdagavond een trapleuning besteld, en donderdag middag al geleverd. En dat in de week voor kerst. Top service.

Snel en goed geleverd

Volgende keer ga ik hier weer bestellen

Goede prijs en SUPER service

Ik had wat stalen steigerbuizen en koppelstukken besteld. Prijs is heel netjes, maar bij ontvangst bleken de buizen zwart en de koppelstukken staal. Binnen twee dagen had ik alsnog de juiste buizen in huis. Heel erg netjes opgelost, complimenten

Prima en snelle service

Het bestelde was er al na 2 dagen. Super !

Duidelijke website mooi 3d voorbeeld. Prima service en levering

Mooie duidelijke website en 3d tool. Levering was snel en zoals beloofd.

Geweldige snelle levering

Alles was netjes op mast gemaakt alles perfect verpakt en heel snel konden we alles ophalen top bedrijf

Snelle levering en op de millimeter nauwkeurig

Aanrader!

uitstekend

Zeker voor herhaling vatbaar

Snel en compleet

Snelle levering van bestelde spullen met uitstekende kwaliteit

Alles correct en zeer snel geleverd!

Opletten bij het bestellen van de steigerbuizen op lengte. In sommige koppelstukken (verstelbaar hoekstuk) schuiven de buizen er minder diep in als in de andere waardoor de lengtes niet uitkomen.

Top!!!!

goede producten, snelle levering

Helemaal goed

Het bestelde lag snel en netjes klaar.

Top kwaliteit en overzichtelijke website!!

Tweede bestelling. Eerst een kledingrek en nu een robuuste schoenenrek van 2 meter hoog en 140 cm breed! Keurig verpakt en gemakkelijk te monteren. Zware materialen en niet kapot te krijgen. De zwarte caoting zit er goed op en ziet er keurig uit! Zeker aan te raden.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.