Super handige website en top geleverd!

Super handige manier om te bestellen. Alles perfect op maat geleverd.

Een zeer kleine bestelling (€0,83), wordt netjes uitgevoerdgevoerd

Klein stukje materiaal buis nodig. Is géén probleem en zelf ophalen in deze tijd toch mogelijk.

Super goede en duidelijke hulp en service. Top klantvriendelijkheid

Bestellingen zijn altijd correct en worden tijdig afgeleverd

eenvoudig te bestellen online - ook je vragen worden snel behandeld. kort om een ijzersterk team :-)

snelle levering, netjes verpakt

Goede ervaring. We genieten nu dankzij steigerbuis-online van een mooie kast/kapstok!

Bestelling ligt snel klaar. Alles op maat gezaagd en eenvoudig in elkaar te zetten! Mooi materiaal.

Mooi en degelijk materiaal voor een goede prijs. Snel geleverd.

Snelle levering, mooi materiaal!

Wij hebben nu meerdere boekenkasten gemaakt met steigerbuizen. Telkens perfecte levering van alle onderdelen. En mooi op maat gezaagd.

Supersnel en correct

Dag na bestelling al geleverd in deze tijd en prima prestatie. Alles geheel volgens bestelling. Ik ben zeer tevreden

Snelle levering en top service!

Ik had mijn tekening en de maten gemaild. Ze hadden de benodigde artikelen bij elkaar gezocht en in me winkelmandje geplaatst zodat ik niks meer hoefde te te doen en me bestelling zo kon plaatsen!

Snel en juiste maten etc

Prima verlopen

Mooi materiaal

Zelf een ontwerp gemaakt. Alles werd binnen 2 dagen keurig op maat geleverd.

netjes geleverd op de door Mij opgegeven dag

Goede kwaliteit, netjes op juiste maat en goed external transport

Snelle correcte levering

Onderdelen besteld en snel thuis bezorgd gekregen.Bij binnenkomst bleken er enkele delen te ontbreken deze kwamen binnen enkele minuten door PTT na bezorgd Prima

TOP

Snel en goed de juiste materialen aangeleverd!

Alles netjes volgens specificaties geleverd

Helemaal niets op aan te merken. Had een aantal onderdelen besteld die bij nader inzien niet juist waren. Teruggestuurd en geld was binnen acceptabele tijd teruggestort. Het enige wat nog zou kunnen is dat je kan retourneren mbv een antwoordnummer.

Super service!

Zeer behulpzaam vriendelijk en hulpvaardig! Tijdens het afhalen een paar onderdelen vergeten. Zonder aarzelen werden deze kosteloos nagezonden! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

De reden dat ik uit de mogelijke leveranciers steigerbuis online heb gekozen was omdat ik op hun site bij de koppelstukken ook heel simpel de technische tekening met maatvoering van de koppelstukken kon bekijken. Hierdoor was ik in staat om uit te rekenen welke buislengtes ik nodig had om het geheel goed te laten passen met de gewenste buitenmaat. Levering was snel, netjes en op de gewenste maat. Omdat dit pas mijn eerste bestelling was 4 sterren, voor 5 sterren moet ik meerdere keren een goede ervaring hebben.

Goede prijs, snelle levering

Zeer gebruiksvriendelijke site, maar bij mij toch iets fout gegaan door eigen toedoen.

snelle levering en mooie product. geen beschadigingen

Mooie producten

Goede webshop, mooie producten en hele snelle levering. Prima!

Netjes!!

Goede ervaring. Duidelijke site, betaalbaar en leveren op de afgesproken tijd en door nette chauffeur.

Voor 2e keer bestelling gedaan, ook nu weer snelle reactie en snelle levering Helemaal tevreden mee

Prima en snel!

Snelle en goede service

Grote keuze, goede prijzen.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.