Ruime keus en bestelling was snel binnen

Snel geleverd, beste prijs

Binnen 2 dagen op maat gezaagd ontvangen.

Topkwaliteit materialen, goed verpakt en snel geleverd

Simpel en snel besteld via de website, goede tips en aanwijzingen, daarna goed verpakt snel in huis

Prima op maat gezaagd en geleverd op het afgesproken tijdstip.

Ik ben alweer erg tevreden.

De service is zeer goed binnen 2 dagen binnen

ik heb buizen besteld en de prijs is prima en dan ook nog een snelle levering

Prima Service, Goed materiaal

Prima Service, Goed materiaal

Goede ervsring

Nette levering

Bestellen ging eenvoudig, was even uitzoeken wat ik nodig had aan de koppelingen. Alles werd een paar dagen later geleverd, keurig verpakt en bezorgd.

Snel online besteld en de volgende dag geleverd!

prima en snelle service

Ook kleine bestellingen worden snel en correct uitgevoerdvtegen een plezierige prijs

Enige opmerking: een ‘configurator’ zou een grote hulp zijn!

Duidelijke website en correcte levering

Prettige ervaring, mede vanwege het op de juiste maat zagen

Super keuze, kwaliteit en snelle levering!!

Website werkt perfect voor de diy-er en alles wordt supersnel geleverd zodat je ook snel aan de slag kunt! Goed assortiment en super kwaliteit.

Lekker snel en mooi stevig materiaal

Goed ingepakt. Snel geleverd. Ruim assortiment.

Heel erg mooi product.

Zoals gezegd: mooi product, keurig op maat, en snel geleverd! Alleen konden de afsluitdoppen iets beter knellen bij buis van 33,7 mm, zodat ze ook blijven zitten. Nu opgelost met wat kit.

Kon wel beter

Op de site moet je mm invoeren ipv cm. Dus ik bestelde een zwik koppelingen en een paar meter buis! Dacht ik.......... niet dus! Ipv. 2x 3 m. kreek ik 2x 30 cm. Ze hadden wel wat assertiever mogen zijn vind ik. En bij nabestellen gewoon weer de volle pond verzendkosten betaald.

Alles netjes ontvangen! Ben er erg blij mee..

Top service. kosteloos nieuwe buis gestuurd

Tijdens transport was één van de buizen beschadigd. Contact gezocht met Steigerbuis Online en foto's gestuurd. Vervolgens kregen we kosteloos een nieuwe toegestuurd! Top gedaan!

Precies wat de verwachting was.

Bestellen ging snel en goed. Duidelijke en overzichtelijke website. Bezorging was super, kregen nog tips van de bezorger over het plaatsen.

Duidelijke website met veel inspiratie en eenvoudig te bestellen

Prima website, overzichtelijk en met leuke inspiratie. Benodigde artikelen voor mijn trapleuning snel gevonden. Eenvoudig om winkelwagentje te vullen en waar nodig aan te passen. Betaling eenvoudig en helder, keurige mail na bestelling. Bestelling vanmorgen om 10 uur geplaatst en om 11 uur kreeg ik al bericht dat de artikelen afgehaald konden worden. Voordeel voor mij dat Monster niet ver is. Keurige afhaal locatie, parkeren voor de deur. Alles lag netjes klaar dus was ook zo weer weg. Binnen een paar uur dus alles binnen en vanavond gelijk aan de slag.

Alles volgens afspraak

Veel inspiratie op de site. Dat hielp bij het ontwerp. Makkelijke site indeling. Bestellen ging dus soepel. Alles keurig volgens afspraak en snel geleverd. Niks te zeuren dus.

Super goed voor elkaar

Goede site Goede service Voor de juiste prijs Met en snelle levering

Snel en goed geregeld

Bestelling was zo geplaatst. Binnen 2 dagen was alles binnen. Super geregeld.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.