Niet alleen snel en gemakkelijk maar ze blijven kritisch; had een fout gemaakt mbt een lengte. Binnen enkele uren een mailtje met de vraag of het klopt. Dat noem ik meedenken!

Snelle levering. Helaas wat vergeten en dus nogmaals besteld. Ik begrijp dat je voor aardig wat steigerbuizen een fikse verzendkosten kan rekeken. Maar voor slechts 3 koppelstukken is er volgens mij best een ander tarief te bedenken. Op deze manier aren de verzendkosten bijna duurder dan de gevraagde onderdelen.

Mooie producten Op tijd geleverd Goede communicatie

Goede en snelle levering

Bij alle bouwmarkten in de buurt hadden ze wel zwarte steigerbuis maar niet de koppelingen om de steigerbuis als trapleuning op te hangen. Bij Steigerbuis Online wél! In de juiste maat en nog (veel) goedkoper ook! En netjes zoals beloofd de volgende dag al geleverd ook! Top!

Mooie zwart matte steigerbuizen.

Mooie zwart matte steigerbuizen en accessoires besteld, ziet er goed uit! Snel geleverd, je word goed op de hoogte gehouden via de mail, wanneer de bestelling word geleverd, netjes verpakt!

Super snelle levering

Goede service en materialen. De verzendkosten zijn aan de hoge kant

Heel snelle levering, mooie spullen

's Avonds besteld, de volgende ochtend kreeg ik een mail dat ik de bestelling op kon halen. Dezelfde dag opgehaald: de bestelling lag klaar. De materialen zagen er goed uit. Naar tevredenheid kunnen monteren!

Super! Snel en goed!

Goede kwaliteit. Jammer dat de bezorgdienst zich tot 2x toe niet aan de bezorgtijd heeft gehouden waardoor ikniet thuis was. Maar dat doet natuurlijk niets af aan de mooie steigerbuizen trapleuning die ik nu heb!

Snelle levering en goede kwaliteit

Superkeuze, superproducten, snelle levering, goed op maat gezaagd!

Snelle levering en een goede prijs

Mooie duidelijke site om te bestellen. Goed verpakt verzonden Snel geleverd Goede kwaliteit materialen.

goede en zeer snelle levering !!

Zie boven.

Snel geleverd. Zorgvuldig verpakt

Snel geleverd. Goed verpakt

Echt top. Kon de bestelling halen na telefonisch contact. Perfect

Goed advies, goede kwaliteit, levering volgens afspraak

Vanuit een heldere website is het eenvoudig om de juiste materialen en verbindingsstukken te bestellen. Zeer snelle levering van materiaal met een prima kwaliteit.

snel en goed

bestelling wordt correct en snel geleverd

Super geregeld!!!!!!

Dit is echt een aanrader. Het bedrijf die zorgt voor de rvs buizen heeft mij nog gebeld om te vragen of de bestelling juist was. Ik had nl, zonder het te weten, 2 soorten rvs in mijn bestelling staan. Na het telefoontje was het veranderd en opgelost. Ook zeer snelle en correcte levering.

Goede service en producten, snelle levering

Naar aanleiding van mij eigen tekening / ontwerp advies gekregen. Paar keer gemaild en telefonsich contact gehad. AANRADER!

Fantastisch!

Wat een top service hebben jullie, binnen twee dagen in huis, betaalbaar en het materiaal ziet er fantastisch uit. Wij zijn er super blij mee, hartstikke bedankt!

prima verlopen

Bestelling is prima verlopen..

Top spullen en snel geleverd.

Goede communicatie via chat en de bestelde spullen aren snel geleverd en van goede kwaliteit. Jammer dat de verpakking bij levering behoorlijk was beschadigd, maar dat was meer PostNL issue.

Duidelijk snel en professioneel. We hadden al eerder bij de grote bouwmarkten dingen gehaald maar omdat we meer specifieke delen zochten kwam ik op hun site uit. Je merkt gelijk verschil in kwaliteit en zelfs in uiterlijk. We waren er super blij mee en het was betaalbaar en snel en wij zijn blij! Aanrader!

snelle levering, mooie kwaliteit, goede prijs... top

snelle levering, mooie kwaliteit, goede prijs... top

Goede, snelle, heldere service, fijne producten

Voor een project heb ik steigerbuizen op maat besteld. Heb alle producten snel ontvangen en ben zeer tevreden over de kwaliteit! Ga hier zeker nog een keer bestellen.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.