Keurig geregeld

Omdat ik niet de handigheid had om het in 1x goed te meten heb ik eerst de koppelingen en daarna de buizen besteld. Zo kon ik de koppelingen op de juiste plaats leggen en dan meten. Alles keurig netjes verpakt en afgeleverd. Ook de communicatie wanneer de bestelling binnen kwam was keurig.

Zoals altijd TOP!!!

Bestel nu al een geruime tijd de materialen voor de kapstokken die ik maak. En krijg steeds meer complimenten over hoe gaaf het materiaal is. Ga zeker zo door! Jef Westen Van Hobbyklusser Jef Westland

Snelle levering en mooie spullen voor een aantrekkelijke prijs

De website is overzichtelijk en de aangeboden artikelen zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast snelle levering!!

Mooi spul

Snel geleverd, fijn dat het al op maat is gezaagd. Mooi mat zwart materiaal. Alleen jammer dat de schroeven die ik erbij besteld heb, door de gaten van onderdelen gaan. Jammer dat er niet door jullie contact wordt opgenomen om hierop te wijzen. Ik kan er natuurlijk een ring onder plaatsen, maar deze is niet in dezelfde kleur. Verder ben ik wel heel tevreden.

Al vaker spullen besteld. Goede kwaliteit prijs verhouding, en snelle levering

Alles voortreffelijk

Netjes correct echt een aanrader

Kwaliteit is TOP

Zeer mooi en goede kwaliteit. Levering perfect door leverdienst, maar mag ook wel voor 15€. Zeer tevreden zal zeker in de toekomst weer bestellen.

Ruime selectie, snelle en goede levering. Super dat de buizen op maat gezaagd worden!

Zeer tevreden over de levering en behandeling van mijn bestelling

Keurig op de hoogte gehouden en persoonlijk opgehaald.

snel en goed geleverd

prima bedrijf en voor een goede prijs

Makkelijk en snel

Makkelijk Snel Prijs geen idee. Geen vergelijk gedaan.

Duidelijke site, snelle afwikkeling

Alles was makkelijk te vinden en de bestelling was binnen een paar dagen binnen. Ook de retourzending was binnen een dag geregeld en teruggestort; perfect.

Duidelijke en snelle levering van bestelling

Gemakkelijk te bestellen, order goed, compleet en veilig geleverd. Materiaal goed.

Altijd alles correct en snel zoals gewoonlijk.

Weer super tevreden van de snelle afhandeling en levering.

snelle en correcte levering

Ok

Prima verzorgd

Snel en alles in 1 levering!

Ok

De levering ging ietwat onrustig, smorgens krijg je pas levertijd door waardoor je je kort kunt voorbereiden op de dag indeling, daar bovenop bleek de levering 45 minuten vroeger op de stoep te staan waardoor het bijna mis ging, en waar de externe bezorgdienst geen enkele boodschap aan had!! Deze waren zeer onvriendelijk! Dus hier valt logistiek nog wel iets aan te verbeteren! Gr

snelle levering! mooie elastieken, mooie buizen!

Helemaal tevreden

prima op tijd en compleet geleverd

goede ervaring

Hele goede klantenservice

Per ongeluk de maten niet omgezet van cm naar mm, waardoor de bestelling van de buizen totaal niet klopte. Hierover is netjes contact opgenomen per mail, waarna mijn bestelling is geannuleerd en het geld meteen is teruggestort. Wel enkele beschadigen op de zwarte buizen, dat is jammer.

alles keurig op maat gemaakt.

De bijgevoegde plastic dopjes om de imbusgaten te dichten waren onvoldoende aanwezig. Jammer. Ongeveer de helft van het aantal benodigde de dopjes was aanwezig.

Super geregeld!!!

Top!!

snel en prima

makkelijk besteld en snel en goed geleverd. Volgende keer weer

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.