goed bewerkte materiaal

Keurig

Onderdelen waren snel geleverd en netjes verpakt. Daarnaast waren de steigerbuizen van goede kwaliteit en mooi van kleur (zwart) zou hier zeker weer bestellen!

Heb al meer besteld hier, maar wederom alles keurig ontvangen en geheel volgens afspraak.

Snelle en correcte levering

Ik ben zeer tevreden, zwart gecoaten steigerbuis was netjes en keurig op maat geleverd!

zag er goed uit. snelle levering

top netjes geleverd

bestelling netjes en snel geleverd

Fijne webshop en goede service

Prettig bedrijf weekeind besteld en maandag producten ophalen. Aanrader.

Levering niet geheel in é één keer geleverd

Alles zeer netjes verlopen, alleen één van de twee pakketten was twee dagen later geleverd. Koppelmof is iets te groot voor de geleverde buis, hierdoor komt de buis niet goed recht te staan en eerder scheef.

Prima, alles volgens het boekje.

Snel en foutloos

Snelle levering en super verpakt

Snelle levering, prima verpakt. En fijn mee gedacht toen ik toch wat vergeten was. En als nog mee gezonden.

Goede snelle afhandeling van de online bestelling

Overzichtelijke website, goede keuze te maken. Goede afhandeling en snelle levering. Prima verpakt en afgewerkte zaagstukken. Kom zeker weer terug!

Producten van hoge kwaliteit en keurige en snelle snelle levering

Aanrader. Prijs/Kwaliteit goed Levering netjes en snel

Zeer content

De buizen zijn netjes op tijd geleverd. Ook in de juiste maten wat erg fijn is. En de mat zwarte coating ziet er erg goed uit en is een stuk slijt vaster als ik had gedacht. En er zaten zelfs rubber dopjes bij om de inbus schroeven af te dichten. Al met al zeer content met de koop en service.

Super snel, perfecte prijs/kwaliteit

Geweldig!!

Snelle en goede levering, hebben alle onderdelen en prijstechnisch zeer interessant

Top Geregeld

Bestellen op de website was makkelijk, levering netjes op tijd, goed verpakt en voldeed geheel aan de verwachting. Top Geregeld !!

Zeer snelle zorgvuldige levering tegen prima prijs

Zeer goede prijs voor prima kwaliteit. Zeer snel en netjes afgeleverd.

Duidelijke omschrijving ..snelle levering. Netjes verpakt

snel geleverd, super klantenservice

aanvulling op bestelling ging probleemloos

Top materiaal

Alles aanwezig, vlotte levering en echt top materiaal.

Snelle levering van goede spullen.

Voor mijn voortuin een hek van steigerbuis besteld. Werd snel geleverd en ziet er prachtig uit.

Sneller dan verwacht en prima kwaliteit

Zojuist de bestelling gemonteerd als trapleuning en uiterst tevreden. Mooi strak afgewerkt en prima gespoten

Flotte levering zonder fouten.

Dit is mijn tweede goede ervaring met SteigerbuisOnline. Ditmaal had ik voor het ontwerp van een opklapbed behoefte aan gedetailleerde tekeningen met maatvoering van de buiskoppelingen (staal 33.7mm). Het zou een verbetering zijn als je deze info in de vorm van dxf files zou kunnen downloaden.

Prima service en snelle levering!

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.