Heel goede ervaring

Een hele fijne en duidelijke site, en een snelle levering houden zich heel goed aan de levering tijd.

mooi product en prima levering

Echte online winkel met een goede service. Mooi product. We gebruiken de steigerpijpen als balustrade op de uitbouw. Goede oplossing

Top service en levering

Zeker aanbeveling. Ook goede service aan telefoon. Top bedrijf. Wel duur. Maar is mij mening.

makkelijk en snel

Bestellen ging makkelijk en kon alles dezelfde dag nog ophalen.

Betrouwbaar

Volledig naar wens... verzenden 15 euro aan de prijs

Goede kwaliteit, scherpste prijs en snel geleverd

Binnen een paar dagen had ik mijn stijger buizen in huis. Mooi op maat gezaagd en alle koppelingen geleverd zoals besteld

Super snel

Dezelfde dag nog ophalen en top kwaliteit

Top geregeld

Alles opgegeven en correct afgeleverd

Snelle en correcte levering

De geleverde materialen zijn vaan de verwachte kwaliteit, e werden snel en volgens afspraak geleverd.

Uitstekende service

Super service. Zelf een kapstop ontwerpen en contact opgenomen ivm de maatvoering. Binnen korte tijd een tekening ontvangen van het ontwerp en de juiste maat voering. Snelle levering en alles keurig geleverd.

Snel, eenvoudig en correcte afhandeling

Snel en eenvoudig te bestellen. Correcte handige betaalmethode

Gewoon, netjes, op maat, keurig bezorgd.

Gewoon, netjes, op maat, keurig bezorgd. Enige was dat op de site mbv de foto/tekst de suggestie werd gewekt dat het verstelbare hoekstuk bestaat uit een hoekstuk, en niet uit 2 losse delen. Dus de helft te weinig besteld of twee maal zoveel geld kwijt voor de hoekstukken.

Snel en correct geleverd.

Website goed toegankelijk, ook mooi zijn de voorbeelden. Vrachtkosten vindt ik wat aan de hoge kant. Groeten Henk

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen!

Duidelijk communicerende organisatie. Maakt afspraken en houdt zich aan deze afspraken. Fijn!

Super service en product

Het fijne van Steigerbuis Online vind ik dat ik zelf alle maten kan doorgeven en dat alles op maat gezaagd wordt aangeleverd. Ook gaat alles heel snel. Binnen een aantal werkdagen had ik alles in huis!

fijne afhandeling van de bestelling

fijne afhandeling van de bestelling

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

Snelle levering.

Alles perfect geleverd: compleet en op tijd

Het was een beetje een gok; een order van ruim 600 euro vooraf betalen bij een bedrijf dat ik niet kende. Steigerbuis Online heeft het vertrouwen helemaal waargemaakt. Alles (tot op het aantal bestelde schroefjes) is volledig en op tijd geleverd. En belangrijker nog: het is hartstikke mooi materiaal waar ik twee kledingrekken en een kledingkast mee heb gemaakt.

Goeie duidelijke site ,snel geleverd

Snelle levering, kwalitatief goed materiaal

De website is overzichtelijk, helder wat je kunt bestellen. Buizen worden gratis op maat gezaagd en als wordt netjes en snel afgeleverd.

Goede en snelle afhandeling

Snelle levering en goed verpakt tegen beschadigen. Materiaal ziet er deugdelijk uit.

Geheel volgens verwachting

Tip top in orde!

Alles werd snel en correct geleverd. De enige opmerking is dat de bestelling in 2 delen werd geleverd en van het 2de deel ontvang je geen track en trace meer. Maar gezien Corona was er iemand thuis op elk moment van de dag. Is niet bedoeld als kritiek, gewoon een opmerking om de service nog beter te maken.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.