Goede service en kwaliteit

Mijn ervaring is zeer positief. snelle levering en goede kwaliteit.

Perfecte service en kwaliteit van geleverde zwarte steigerbuizen & aanverwante artikelen.

Zoals we gewend waren van Steigerbuis Online, Zeer snelle en correcte levering. Materialen afzonderlijk & uitermate goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Bestelling keurig afgeleverd aan huis. Eindresultaat verbluffend mooi geworden. Tot de volgende bestelling.

Vlot, correcte info en afhandeling

Voor herhaling vatbaar, indien nodig.

Geweldig!!

Vlotte levering. Alles keurig op maat.

Mooi product, op tijd, compleet en goed op maat geleverd

Goed passende inbussleutel meeleveren zou goed zijn.

Perfect op maat en snel geleverd

Perfect op maat en snel geleverd

Goede en klantvriendelijke ervaring met Steigerbuis Online!

Bedankt voor het meedenken en het leveren van een top product.

De buizen zijn top verpakt maar wanneer ik de koppelingen uitpakte moest ik deze eerst volledig ontvetten en proper maken want deze hingen vol met smeer- of snijolie. Dit kan beter/properder

Prima service en goede producten

Zelfs na bestelling en betaling nog twee kleine producenten kunnen toevoegen. Prima service!

perfecte zaak

snel, mooie voorraad, vriendelijk personeel beetje uithoek..Monster..dat wel

Uitstekend snel geregeld.

Conform de afspraak afgehaald.

Uitstekend !!zeer tevreden !!

Ik ben zeer tevreden ,snelle levering veel eerder dan verwacht ,hoge kwaliteit buis en precies op maat .Ik kom zeker weer terug.

eenvoudig besteld, snel geleverd.

Via de website de gewenste koppelingen opgezocht en besteld. Bestelling werd snel en binnen de beloofde termijn geleverd.

Correcte levering en vooral hetgeen ik nodig had. Juiste prijs en snelle levering.

Zoals altijd helemaal gouwd!!!

Snelle levering, en mooie producten voor een mooie prijs Bij de mensen waar ik een kapstok voor moest maken vinden het heel gaaf, dankzij jullie steigerbuizen Groetjes Jef HobbyKlusser Jef Westland

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Doen vlot wat ze beloven, prettige telefonische ondersteuning

Na een vriendelijk, kort en bondig advies per telefoon exact volgens belofte verzonden en ontvangen

Gewoon TOP!!

Ik had 4 steigerbuizen besteld voor mijn nieuwe eettafel. Snel geleverd! Netjes verpakt!

Uitstekende service

Ik heb het materiaal gebruikt voor een roede. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Helemaal top!!

Mijn bestelling voor een trapleuning snel en goed geleverd. De kwaliteit is ook echt degelijk. Ik ben blij met het resultaat.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Prima in orde!

Alles prima in orde: bestellen op de website gaat buitengewoon gemakkelijk, met een ruim aanbod en tegen scherpe prijzen. De bestelling wordt snel uitgevoerd, en werd goed verpakt binnen anderhalve dag al bij mij thuis afgeleverd, alles perfect op maat. Ook een compliment voor het transportbedrijf dat jullie gebruiken: vele transporteurs pleuren tegenwoordig - met een beroep op de coronacrisis - de bestelling naast de vrachtwagen op de stoep en vertrekken weer, deze chauffeur heeft netjes alles uitgeladen en binnen neer gezet. Ook dat dus prima in orde! Dus als ik weer een keer steigerbuizen nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn. Voor nu dank voor de prima afhandeling van deze bestelling!

Beschadigde buizen

Ik had steigerbuizen en koppelstukken besteld om daar een constructie van te maken voor buiten om aan op te kunnen trekken (pull up voor fitness) de buis die erbij zal om te gebruiken om mij aan op te trekken van behoorlijk beschadigd. Het galvaniseer is er voor een gedeelte al en is als het ware opstroopt dat zit nog wel op de buis. daar komt nu roest op en is dus erg vervelend om aan vast te houden. elke keer rost aan mijn handen. Ik heb gebeld hierover en kreeg te horen dat het een industrieel product is en dat dit kan gebeuren. Er werd geen passende oplossing geboden in de vorm van omruilen of iets dergelijk. Erg jammer dus.

Alles precies op maat geleverd Zeer snelle verzending 1 puntje van kritiek. Laat even weten als de bezorging ook eerder plaats vindt.

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en zorgvuldig verpakt. De mevrouw die de bestelling kwam afleveren bracht deze naar de 10 verdieping. Erg fijn en bedankt.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.