goede service en duidelijke communicatie

uitstekend

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle levering alsook correcte prijzen

No nonsense, vlot en snel.

Recht toe recht aan vindbaarheid, inhoud, aanbod en bestellen. Duidelijke taal en laagdrempelig voor niet-specialisten. Snelle afhandeling van de bestelling. Snel op te halen. Leveren per koerier kan, maar leveren volgende dag bleek niet haalbaar.

Super service

Ook in deze tijd is het eenvoudig om online te bestellen. Mijn bestelling stond snel klaar en ik kon eenvoudig een afspraak maken om deze af te halen. Nog steeds top service.

Geweldig!

Makkelijk om op de site te bestellen, en snel geleverd!

Compleet en snel geleverd

Makkelijke te bestellen

helemaal top

Onderdelen besteld voor een scharnier op een steiger. Een van de onderdelen bleek niet goed te passen. Werd onmiddellijk vervangen, geen extra kosten, geen gedoe. Erg fijn en blij mee!

Top product voor scherpe prijs

Mooie materialen voor een garderobestang besteld. Degelijk, zware materialen die stevig gemonteerd kunnen worden! Alles precies op maat, en zelf afgehaald. Een stuk goedkoper dan bij de bouwmarkt etc., en betere kwaliteit

Mooi materiaal

Snelle levering en op maat. Top

Alles perfect verlopen

Reeds twee maal bij steigerbuis besteld en heel tevreden klant. Heel goede kwaliteit producten, vlotte website, snelle verzending, ... Een klein foutje werd onmiddellijk rechtgezet, veel sneller dan ik me had kunnen voorstellen.

Zoals afgesproken en op tijd geleverd

De prijzen zijn prima en het materiaal is goed. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen.

Afspraken van levering trekt op niks!!

Tweemaal werd een levering aangekondigd tweemaal werd de kat gestuurd dus niemand gezien.Als je ontbrekende onderdelen hebt teken dan het papier niet want achteraf houden ze u aan het lijntje.Als ze zo voortdoen verliezen ze veel klanten.Als ik maandag mijn ontbrekende buizen niet heb dan zet ik dit ook op HOPLR daar bereik ik een 300000 mensen mee.

Snelle en correcte levering

Duidelijke foto's en maten bij de diverse. Koppelingen. Makkelijk te bestellen. Correct geleverd.

Van bestelproces tot en met de levering is alles perfect verlopen

Het was de eerste keer dat wij steigerbuizen nodig hadden, dus wel spannend. Maar alles is naar wens verlopen, alles perfect op maat gezaagd en met de bijbehorende koppelstukken, was het zo gepiept. We hadden een voorkeursdag opgegeven voor de levering en ook hiermee werd rekening gehouden en de levering was conform de afgesproken tijd. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over dit bedrijf!

Snelle levering, prima producten

Snelle levering en prima producten. Goed telefonisch contact met de chauffeur over de aflevering omdat ik op m'n werk was.

Snel, flexibel, verstand van zaken en heel vriendelijk

Was 2 inbus boutjes vergeten te bestellen. Gebeld en werd subiet in orde gemaakt. Waarvoor mijn dank!

makkelijke site, goed te vinden onderdelen, snel geleverd. misschien handig om bij lengtes nog nadrukkelijker te vermelden dat het in MM is en niet in CM

Snelle correcte levering

Zeer overzichtelijke webshop met uitgebreid assortiment. Degelijke materialen en snelle en correcte levering.

eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Mooie producten en snelle levering

Nu wederom steigerbuizen besteld als gordijnroede voor de slaapkamer van onze dochter! Snelle levering en goed product! Wij zijn blij!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Al vaker besteld. Goed assortiment. Overzichtelijke website. Ook voor inspiratie. Dit keer een hek gemaakt voor de voortuin. Alleen de chauffeur mag wel wat vrolijker zijn. Buiten werden uit de auto geknald en weg.

Langzame levering

Bestellen ging snel...maar de levering. Leverancier was de bundel steigerbuizen "kwijtgeraakt " dus vóór ik alles in huis had waren we 14 dagen verder.. Erg jammer. Volgende bestelling graag snel en correct afleveren!

Heel tevreden

Op de website staat een flink aantal voorbeelden zodat je je goed kunt voorbereiden. Ik werd goed geholpen toen ik nog aanvullende vragen had en daardoor zat het rek snel in elkaar. Het resultaat is mooi, stevig en de afmetingen zijn perfect. Beter dan dit wordt het niet!

Goede kwaliteit; netjes op maat

Alles is van goede kwaliteit en op maat gemaakt. Als ik weer iets nodig heb, bestel ik het zeker weer bij Steigerbuis Online

Mooi spul en snelle levering Zeker een aanrader

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.