Product perfect, maar de ervaring, lees verder...

Volledige hulp gehad met het uitwerken van in m.i.z. bijzonder klusje,ook al omdat ik de onderliggende maten niet kon herleiden. Nu staat er een perfecte tuin afscheiding, met dank aan MIKE

Prima levering, verpakking en netjes op maat

Alles prima op maat gezaagd, netjes verpakt en snel geleverd.

Goede en snelle service

Alles klopte met wat wij besteld hebben en de website was duidelijk en ik kon alles snel vinden, binnen een paar minuten was ik klaar.

bestellen, betalen, afleveren, alles prima in orde.

Het begint met een idee, dan ga je zoeken op internet. op dit adres alles gevonden. Mijn "project" is inmiddels gerealiseerd: een rek waarlangs een klimhortensia verder kan groeien. Over de gehele gang van zaken ben ik uiterst tevreden. JCM. Dekker. Heiloo.

Prima geregeld

Prima geregeld

Ik kom terug

Wat trager met levering dan beloofd. Wel goed en alert opgepakt.

Betrouwbaar

Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen. Prima kwaliteit en als er problemen zijn, wordt e.e.a. meer dan perfect opgelost. Hulde voor dit bedrijf!!

Enorm klantvriendelijk

Super ervaring met steigerbuis online. Kwamen met een super oplossing voor een probleem. Probleem opgeten nadat ik de buuzetheb ontvangen kon ik probleemloos mijn meubelen in elkaar zetten. Top

Goed product, goede levering

Alles geheel naar wens, product zoals verwacht en zeer compleet ( zoals dopjes op de schroeven) en snelle levering. Top dus!

Ruim assortiment met een goede en snelle service

Bestellen via de site was makkelijk, de shop zelf is overzichtelijk en de levering was ook snel …………………….. dus ik zou zeggen: ga zo door!

Prima site, snelle en goede levering

Mooi stabureau gemaakt met koppelingen en buizen op maat.

Goed verpakt geleverd in hanteerbare deelverpakkingen.

Mooie kwaliteit steigerbuis en makkelijk in elkaar te zetten.

Top, keurig netjes en snelle levering

Eerst netjes telefonisch advies gekregen, besteld en was zeer snel binnen. Ik ben zeer tevreden!!

Snelle levering en netjes verpakt

Zeer handige website met leuke voorbeelden. Vanuit die voorbeelden ook makkelijk om je bestelling op te stellen. Levering was ook snel en netjes.

Zeer tevreden, kwalitatief goed, netjes ingepakt bij levering zodat het niet beschadigd

Prima verzorgd.

Goed verpakt en snelle levering.

Perfecte service

Je kan precies de maten bestellen die je nodig hebt. Wordt keurig op de door jou gekozen datum thuis bezorgt. En ziet er super uit. Aanrader!!

Prima levering en netjes

Mooi materiaal voor prima prijs

Stoere materialen in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedrijf was uitstekend bereikbaar.

Zeer snelle levering en goede afleverservice. Ik werd netjes gebeld omdat ik niet thuis was. Alles was zeer goed verpakt. Ik zou dit bedrijf daarom zeker aanbevelen.

Prima, snelle foutloze aflevering

Positief

Geen enkel probleem met bestelling

Makkelijke site duidelijk en overzichtelijk. Levering conform afspraak alles correct geleverd

Dat wat ik heb besteld is keurig verpakt geleverd. mijn volgende bestelling is reeds gemaakt.

Snel, accuraat, geen missers of nabellen, bezorging prima, eenvoudige montage, kortom:AF!!

Was eerste keer, advies gevolgd van schoonzoon, geen enkele vorm van spijt, niet echt goedkoop maar referentiekader heb ik niet.In een mogelijk volgend geval weet ik jullie te vinden.

Blij

Super snelle en corecte levering

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.