Pluspunten
Ik heb geen enkel negatieve ervaring, alles ging boven verwachting, de offerte, de vragen die ik had, het advies wat ik kreeg, en de remote hulp tijdens en na de installatie ging perfect. Ik weet dat de beoordeling hoog is, maar dit is zoals ik het heb ervaren. Marcel vanuit Zweden
Pluspunten
Komen afspraken 100% na! Service is uitstekend
Pluspunten
Service, expertise
Jammer dat het systeem niet aan te sturen is vanaf een Apple computer/pc
Pluspunten
Goed geadviseerd en keurig geïnstalleerd.
Pluspunten
Als je een vraag per mail stuurt krijg je altijd snel en duidelijk antwoord.
VerbeterpuntenNa alles wat ik daar gekocht heb, weet ik nog steeds geen verbeter punten.
Pluspunten
- Heldere korte no nonsese communicatie! - Snelle levering, conform afspraak.
Verbeterpunten- De webwinkel werkt anders dan verwacht, ik had in verschillende TABs van mijn browser meerdere dingen gekozen. Echter deze kwamen niet in mijn winkelmandje. Uiteindelijk wel gekregen waar ik voor betaald heb, echter ik had meer willen kopen (wellicht later nog een poging, de gun-factor is er in ieder geval). - Installatie handleiding zou duidelijker mogen (installeren van de GSM module). Een paar foto's t.a.v. het installeren. De beshrijving is nogal beperkt.
Wij verwijzen u naar onze blog. Er is een volledige installatie-stappenplan voor het OASiS systeem met foto's in onze blog.
Pluspunten
Degelijk materiaal en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, telefonische hulp is top, eerlijke adviezen, goede prijs
Pluspunten
Eerlijkheid
Pluspunten
super snelle levering, ook nazendingen zijn er in no time.
VerbeterpuntenGebruiksvriendelijke Nederlandse montage- en gebruikershandleidingen zou zeer welkom zijn.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede begeleiding tijdens de installatie
Pluspunten
Snelle levering, deskundig en altijd bereid vragen te beantwoorden
Pluspunten
Er wordt snel gereageerd op vragen. Duidelijk kennis van zaken.
Pluspunten
Deskundig, flexibel, scherp geprijst, geen praatjes en wil je niet verkopen wat je niet nodig hebt.
VerbeterpuntenInitiële reactie op mail wat minder stecato. Ook al stelt iemand een vraag die achteraf gezien ook op de website te vinden is. Beantwoord dat met dezelfde passie als in het 1op 1 gesprek dat ik later had. Stacato stoot af.
6 A van Schendelsingel
Amstelveen 1187vr