Pluspunten

Prettig en duidelijk telefonisch geholpen, en een snelle prijsopgave en snelle levering. uitgebreide Website ook avonds telefonisch bereikbaar.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

DE POSITIEVE PUNTEN ZIJN O.A. ALS JE HULP NODIG HEBT BIJ OM DE JUISTE KEUZE TE MAKEN VAN JE AANKOOP BEL JE IN EN KRIJG JE DESKUNDIG ADVIES BETREFFENDE JE AANKOOP. OOK TIJDENS ZELF MONTAGE THUIS KAN E.V.T. INGEBELD WORDEN EN KRIJG JE DIRECT UITLEG, SUPER GOED. PRODUCTEN ZIJN BETROUWBAAR. IK HEB DE INSTALLATIE NU 4 JAAR EN TOT HEDEN IS HET EEN AANKOOP GEWEEST DIE IK 10 JAAR EERDER HAD MOETEN DOEN. DE NAZORG& GARANTIE IS IN EEN WOORD GOED. ZOJUIST EEN PROBLEEM MET DE BUITENSIRENE. OPGESTUURD EN 2 DAGEN LATER KREEG IK ONDER GARANTIE EEN NIEUWE BUITENSIRENE.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en goede adviezen. Duidleijke site met veel en uitgebreide info. Snelle levering en uitstekende nazorg.

geen, helemaal tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het feit dat ze klanttevredenheid meten. Goede adviezen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hoop leuke info te vinden!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

inmiddels 3e complete system gekocht. alles werkt zoals het moet aanrader

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede communicatie, zowel per mail als telefoon. Zelfs bereid om om zondag vragen te beantwoorden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle reacties op telefoon/mail, geen valse alarmen gehad, zoals beloofd, installatie relatief eenvoudig zoals van te voren gezegd

zorg voor een goede gebruiksaanwijzing van de Olink software, Nederlands of eventueel Engels/Duits, want het inregelen van het systeem is belangrijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Credex is een zeer fijn bedrijf dat zowel voor als na de aankoop hele goede service en adviezen geeft. Bij Credex nemen ze echt de tijd voor de klant. Bovendien is er veel kennis en ervaring beschikbaar om de koper zo goed mogelijk te adviseren en te helpen.

Er is weinig dat nog verbeterd zou kunnen worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Vragen die ik had voor de aanschaf van het systeem werden snel en naar tevredenheid beantwoord - Prijs was volgens mij prima (ik had geen andere offertes aangevraagd) - Bestelling is snel en compleet geleverd - Probleem dat ik had met de busmodule is naar volle tevredenheid opgelost

Geen, ga zo door. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

In de avonduren bereikbaar. Offerte telefonisch samen aanpassen. Vergeten onderdelen worden aangegeven. Voor 16:00 besteld volgende dag in huis. Website is up To date en voorzien van de nieuwste snufjes. Tussentijds telefonisch altijd bereikbaar.

Eigenlijk nog geen verbeterpunten tegengekomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na een uitgebreide internetzoektocht naar een betrouwbaar alarmsysteem uitgekomen bij de firma Credex. Enkele belangrijke eisen aan het systeem waren o.a.: - Betrouwbaar/stabiel - Bediening simpel en doeltreffend, o.a. via gsm-app - Uitbreidbaar (toekomstig) - Domotica geïntegreerd - Zelf te installeren EN te onderhouden - Design - Geen verborgen maandelijkse/jaarlijkse kosten - Support door firma buiten "kantoor" uren Bij veel alarm systemen voldeed één of enkele van bovenstaande eisen niet aan onze eisen. N.a.v. een vragenlijst werd er direct door Credex contact opgenomen om de wensen/eisen te bespreken en de mogelijkheden werden a.d.v. een plattegrond doelgericht voorgesteld. Dit werkt zeer prettig, waardoor je sneller op één lijn zit. De aankoop hebben we destijds nog een jaar uitgesteld. Na het opnieuw contact opnemen met Credex was de informatie van destijds nog beschikbaar. We hebben nu wel voor het Jablotron 100 i.p.v. het oasis 80 systeem gekozen, dit vooral door de toekomstbestendigheid, functionaliteiten en beter passende design. De levering werd op de door ons gekozen datum bezorgd en was volledig compleet. De installatie is zeker aan het begin een kwestie van eerst alle gebruikershandleidingen doorlezen, de website raadplegen en “uitproberen”. De vragen die nog over bleven werden zeer snel opgepakt door Credex en direct (ook ’s avonds/zaterdags en zelfs met Pasen!) opgelost door de web-service of telefonisch. Deze service ontvang je

De domotica mogelijkheden kunnen nog uitgebreider/beter toegelicht worden, is zeker een plus-punt van het Jablotron 100 systeem.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede nazorg

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goed advies Zeer goede servies Absoluut een aanrader Altijd per mail/ telefoon bereikbaar Altijd een oplossing bij vragen Levering compleet en op tijd geleverd

Zijn er niet

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben na redelijk wat research naar een professionele en betrouwbare leverancier voor een goed alarmsysteem uiteindelijk bij Credex terecht gekomen, en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. In dit markt segment zijn "velen geroepen maar weinigen uitverkoren" en er is heel veel wildgroei om het maar wat eufemistisch uit te drukken. Het is en blijft een domein waarin product- en vakkennis van essentieel belang zijn, en zeker niet in de laatste plaats ten behoeve van de consument. Ik heb het Jablotron 100 systeem zelf geïnstalleerd en heb tijdens dat proces een paar keer een beroep moeten doen op Credex. Zij hebben mij met Teamviewer (een gratis programma waarmee ze mijn PC konden overnemen) perfect een zeer adequaat kunnen helpen. Het systeem met bijbehorend installatie manual mag misschien in eerste instantie wat intimiderend en complex overkomen maar als je even de tijd neemt om de documentatie een paar keer op je gemak door te lezen, dan valt dat bijzonder goed mee en is het uiteindelijk "een fluitje van een cent". De ondersteuning die Credex je geeft is echt van wereld klasse. Ze zijn bijzonder goed bereikbaar en altijd erg behulpzaam, en heel belangrijk - zeer ter zakenkundig. Heb zelf een lange carrière in de "customer service" dus ik weet wel een beetje waarover ik praat, en hoe dat behoort te functioneren. Dit is zeker een aanrader!

Ik zou niet weten wat ik hier zou moeten vermelden

6 A van Schendelsingel

Amstelveen 1187vr