Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie op aanvraag van offerte en aanpassing op offerte. Telefonisch goed te bereiken. Op vragen per mail wordt duidelijk en snel antwoord gegeven. Na installatie van alarmsysteem werden de instelling gecontroleerd en geactiveerd zodat ik ook de app kon gebruiken dit buiten kantooruren ook erg fijn :-)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Na veel research op internet uitgekomen bij Credex. Ook andere bedrijven met hetzelfde systeem benaderd. Echter geen enkel bedrijf is zo persoonlijk als Credex. Ik heb veel vragen gehad over de aanschaf en persoonlijk advies en telkens werd ik zeer goed en persoonlijk geholpen. Vanwege drukte kon ik in de middag niet te woord worden gestaan en werd vervolgens in de avond keurig terug gebeld. Ook na de aankoop van een volledig systeem werd ik zeer goed geholpen. Een bedrijf met verstand van zaken en echt oog heeft voor de klant. In deze tijd is dat bijna bijzonder. Om die reden krijgt Credex dan ook absoluut een 10
Pluspunten
Denkt mee en geeft bruikbare adviezen en tips. Reageert snel op vragen en is behulpzaam.
Pluspunten
-Verstand van zake -Snelle levering -Duidelijke webside -Uitgebreide handleidingen bij product
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenAndere montage schroeven meeleveren.
Pluspunten
Deskundig advies, duidelijk uitgelegd zonder poeha. Vakkundige snelle installatie.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
Pluspunten
Zeer prettig zakendoen met een heel deskundig en rustige expert. Het systeem is modulair en aan te passen of te breiden naar je eigen wensen.
Pluspunten
Zeer uitgebreide verstrekking van informatie. Er wordt echt tijd genomen om alles uit te leggen.
Pluspunten
Goed advies en uitleg. Tevreden met het systeem.
VerbeterpuntenVoor het installeren graag eerst overleggen waar/wat/hoe te monteren.
Pluspunten
alleen maar positieve punten ,wij zijn heel goed geholpen geweest.
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie, had een verkeerd item in de bestelling maar dat werd onmiddellijk recht gezet.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Bijzonder behulpzaam en service gericht. Altijd bereikbaar voor vragen. Goede informatieve website.
Pluspunten
Pluspunten
duidelijke website, actieve communicatie, goede blog / feedback
Pluspunten
Snelle levering,vlotte en snelle communicatie.
Pluspunten
Snelle reactietijd, vak direct bereikbaar, behulpzaam, prima service en support
Pluspunten
snelle en duidelijke info
Verbeterpuntenblijf zo verder doen, klant is nog altijd klant bij jullie
Pluspunten
Al meerdere bestellingen gedaan, altijd een snel en deskundig advies. Men denkt altijd graag met je mee. Alle artikelen waren voorradig en het was de volgende dag al in huis. Ik zocht een afstandsbediening voor m'n JABLOTRON systeem. Deze was binnen enkele minuten werkzaam op mijn configuratie en het werkt zoals verwacht. Wederom weer erg blij met Credex, top!
VerbeterpuntenNiets, gewoon zo doorgaan!
A van Schendelsingel 6
1187vr Amstelveen
Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.