Pluspunten
VerbeterpuntenIl had de gt-31 besteld, hiervoor bestaat software voor om op de pc u route te bekijken. Hier heb ik lang achter gezocht.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie per email over de levering.
Pluspunten
Duidelijke web site Snelle bezorging
Pluspunten
Via internet bestelling geplaatst en het huisnummer vergeten in te vullen, na een telefoontje werft het meteen verstuurd en alles super snel geregeld
Pluspunten
Snelle en correcte hulp. Snelle afhandeling van de bestelling. Gemakkelijke helpfunctie via de chat op de website.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering !
Pluspunten
Snelle reactie via de webchat. Snelle levering. (1 dag).
Pluspunten
Snelle levering, informatieverstrekking was duidelijk
Pluspunten
Perfect Wind stelt: 'Door tiental jaren ervaring in een aantal windsporten (windsurfen en zeilen) kunnen we goed beoordelen wat de top producten zijn. We willen alleen de producten verkopen waar we volledig achter staan!'. Dit vindt ik herkenbaar in het aanbod.
VerbeterpuntenVoorraad is een must voor snelle levertijd,
Pluspunten
Niets sneller en betere levering als bij Perfect Wind
Pluspunten
Prima prijs. Op voorraad. Snelle levering.