Pluspunten
Snelle levering, het boek keurig ingepakt.
VerbeterpuntenNee, ik weet of je bij een bestelling gelijk lid bent van de nieuwsbrief, ik heb mezelf gelijk gedeletet.
Pluspunten
- Zeer snelle levering - Goed verpakt - Vrijwel direct antwoord op mijn vragen per mail, zelfs op zondag!
Pluspunten
Goed dat er gratis extra voetjes bij zaten, prima service!
Pluspunten
Zeer positief is vandaag besteld de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Snel geleverd, en extra beugel voor de gopro erbij gekregen, dat noem ik service!!
Pluspunten
duidelijke site en snelle levering
Verbeterpuntenneen
Beetje duur
geen
Pluspunten
Sterke prijspositie Vriendelijke telefonische ondersteuning
Pluspunten
Snelle goede service
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Zeer goede communicatie!
VerbeterpuntenDe bezorgdienst is niet zo geweldig: Er kwam een gewone auto met de achterbank vol pakketjes mijn pakket afgeven. Er zat een scheur in mijn pakketje + een deuk in mijn doos van mijn product. Voor de rest perfect!
Pluspunten
echt snel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede chat, juiste informatie. Duidelijke afspraken. Snelle service.