Pluspunten
Ik vind dat je makkelijk contact maakt en snelle reacties krijgt. de kennis over uw producten is super.
Verbeterpuntenmijn vader wil graag een uitgebreidere handleiding voor de gt 31 en hoe je het op de gps speedsite zet, want dat is wel een grote doelgroep. voor de rest is het super.
Pluspunten
altijd erg snel
Verbeterpuntenmisschien niet altijd nodig alles zo snel te leveren. Misschien meer spullen voor jonge surfende ouders die hippe kinderen hebben!
Pluspunten
Betrouwbare levering en afwikkeling Persoonlijke benadering Leuke producten
Pluspunten
Zeer snelle levering en kwaliteit!
VerbeterpuntenDe spullen zijn wel vrij prijzig....... :(
Beste Ruud, Sommige DVD zijn idd aan de prijzige kant helaas kunnen we hier weinig aan doen, we moeten ons houden aan aan de prijs die de makers ons opdragen. Voor de rest van onze producten zijn zeker zeer scherp geprijsd, en hebben we regelmatig aanbiedingen, zoals elke dag een dagaanbieding. Met sportieve groet, Ronald
Pluspunten
Snel contact met medewerkers via chat is top. Snelle zending van producten
VerbeterpuntenEen trackcode zodat je vordering zending kan inzien zou het nog beter maken.
Beste PeterJan, Bedankt voor uw beoordeling, de track trace code sturen eigenlijk altijd, vreemd dat u hem niet hebt gehad, misschien in de spamfilter terecht gekomen? Met sportieve groet, Ronald
Pluspunten
correct oplossen van de problemen
VerbeterpuntenNiet iets anders sturen dan besteld
Pluspunten
Vertrouwen
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Snelle levering, goed contact
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en makkelijke betaling via Paypal, ondersteuning van erg veel betalingsmogelijkheden is zeer fijn!
Pluspunten
vriendelijke online assistentie en geduldig antwoorden, ook op vraagjes die voor jullie misschien evident zijn maar niet voor de klant. Vlotte service en leuke extraatje bij het pakket. Nice !
Verbeterpuntenhet is al zo goed dat ik op dit moment niets kan bedenken ! :-)
Pluspunten
Heb hier al diverse malen een bestelling geplaatst en niks anders dan lof. Men komt de gemaakte afspraken altijd na. Snelle levering mooie site en vriendelijk personeel
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
Ik had een probleem met een in mei aangeschafte GT-31, waardoor de GPS niet meer oplaadde. Op zondagavond contact gehad via chat met medewerker en maandag GPS opgestuurd voor onderzoek. Woensdag had ik al een nieuwe GT-31 in huis aangezien de GPS niet meer te repareren bleek. Topservice!
Beste Marc, de GT-31 is wel te repareren alleen duurt het dik een maand als het geen 2 maanden zijn om hem voor Garantie op te sturen, vandaar dat we meestal gewoon een nieuwe opsturen, extra service :-) Veel plezier ermee!
Pluspunten
Snelle levering van de Gopro Wifi bacpack
Pluspunten
snelle levertijden en zeer goede communicatie.
Pluspunten
Snelle levering. Goede service. Na een telefoontje over wat info over de Gopro HD camera, de assesoires ervan en de voorraad ervan, heb ik deze direct besteld. (14:00 uur). De volgende dag had ik hem binnen. Ben erg tevreden met mijn GoPro.
Pluspunten
Snelle levering en een topproduct. Voldoet aan wat op de site wordt beloofd.
Pluspunten
Supergoede en snelle service. Vandaag bestellen, morgen in huis! Altijd snel antwoord op je vragen.