Pluspunten
100% verlopen
Pluspunten
snelle levering. duidelijke handleiding.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
We hebben de SuperJack deurdranger gekocht voor een deur van de woonkamer naar de gang. Hij ziet er robuust uit. Eenmaal gemonteerd blijkt dat hij ook robuust werkt, maar dat de SuperJack eigenlijk is ontworpen voor buitenhuis gebruik: hij maakt een flink geluid bij het openen en sluiten. Dit geluid is zo sterk dat je even moet stoppen met praten. Waarschijnlijk kan hij prima gebruikt worden waar geluid minder belangrijk is, maar toch maar niet in de woonkamer. Na overleg met de Thuisshop heb ik alles kunnen terugsturen en een redelijke vergoeding gekregen.
Bij een bestelling van 29.95 zou ik toch verwachten dat de bezorgdsten gratis zijn.
Bedankt voor uw reactie. Gratis verzendkosten is helaas niet mogelijk bij een bestelling van deze omvang omdat de marges daarvoor te laag zijn. Grote bedrijven kunnen door hun contracten met vervoerders dit soms wel maar voor een kleine ondernemer als wij is dat dus niet mogelijk. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Pluspunten
Wat ze hebben beloofd komen ze ook echt na ga zo door
Pluspunten
Snelle levering / prettig kontakt met de medewerker(s)
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Hulpvaardig bij vragen/uitleg product
Pluspunten
snel geleverd, prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel vriendelijk, super snel en artikel precies zoals verwacht!
Pluspunten
top top
Pluspunten
goed advies en snelle levering