Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Onze bestelling van verwarmingspanelen en thermostaten is snel en conform afspraken geleverd. Een aantal onderdelen wilde ik retourzenden wat geen probleem was. Ik heb de termijn van retourzenden laten verlopen en alsnog kon het worden opgestuurd. De terugbetaling is ook supersnel geregeld. Uitstekende ervaring met Thuisshop! Aanrader!
Bedankt voor uw beoordeling.
Verzendkosten zijn hoog. Voor artikel van € 49,00 moest € 12,30 verzendkosten worden betaald.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
vlot en goed verlopen dank U
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, vriendelijke afwikkeling.
Verbeterpuntenniet direct.
Pluspunten
Snelle en correcte levering, prima communicatie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel vlotte communicatie!!! en heel klantvriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenIets vlugger een maill sturen met verwachte levertermijn of meer informatie hieromtrent.
Pluspunten
zeer snelle levertijd
Verbeterpuntente hoge verzendkosten
Pluspunten
snelheid en levering gingen erg goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Nog geen directe ervaring!
Verbeterpunten!
Pluspunten
Snel goed en simpel
Verbeterpuntenjammer dat bij bestelling van producten niet wordt geinformeerd of het product uberhaupt wel geleverd kan worden. het is ofwel niet meer leverbaar of staat in backorder Dit is een algemeen probleem van webshops!!!
Pluspunten
nazorg en garantie nog niet bekend
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving, aardige en behulpzame medewerker aan de telefoon, bereikbaarheid prima.
VerbeterpuntenIk kan natuurlijk weinig zeggen over nazorg en Garantie denk ik aangezien alles tot nog toe goed werkt en geen problemen geeft.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Prijs en kwaliteit: super Jullie hebben er een klant bij.
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie je ook aanmelden bij shopkorting. Dan wordt het voor mij nog voordeliger.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden. zeer snelle levering en goede telefonische ondersteuning!
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
ben zeer de tevreden met de aan koop
Verbeterpuntengeen klacht