Site niet zo heel gemakkelijk als je meerdere artikelen wilt bestellen.
weet zo nog niet
Nee
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
super nazorg i.v.m.technische nazorg (in overleg met de leverancier)
Verbeterpuntenik kangeen verbeteringen bedenken.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
snelle levering en duidelijke afspraken
Verbeterpuntennee
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
ik had nog een installatie vraag en werd binnen een uur tereu gemaild. fantastisch
Verbeterpuntenzo doorgaan
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
1e kennismaking ging vlot, vriendelijk en snel.
VerbeterpuntenHet forum was mij onbekend. enige vorm van reclame kan wel nuttig zijn
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
goede info,afspraken worden nagekomen.
Verbeterpuntennee.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
goede prijs, snelle levering
Verbeterpuntennee, ga zo door
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke website, voldoende informatie. Een-op-een communicatie en goede bereikbaarheid. Perfecte informatie betreffende de prijzen/leveringsdata/producten/betaling.
VerbeterpuntenWelgemeend: geen enkel
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
communicatie aan tel. prima: vriendelijk en deskundig. Afhandeling wat betreft factuur etc prima.
VerbeterpuntenBestelling bleef lang uit vanwege he feit dat gekocht materiaal van elders aangevoerd moest worden. Dit werd tegelijk met het bericht dat het bestelde op de post was gedaan medegedeeld. Het zou beter zijn ,lijkt mij, om .op eer vroeger tijdstip de klant te informeren dat de afwikkeling van de bestelling op een later tijdstip gaat plaats vinden.
Bedankt voor uw beoordeling. We nemen uw aanbevelingen ter harte.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Goede, juiste en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw beoordeling. We hebben de klant om uitleg gevraagd voor de reden van de onvoldoendes zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren en de klant kunnen helpen.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Dit bedrijf komt zijn afspraken na. zijn duidelijk en leveren snel en goed. Een terubel verzoek word ook snel gedaan. als je belt word je vriendelijk te woord gestaan en nemen ze de tijd voor je. daarom een zeer goed bedrijf