Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Wij hebben een mex. tuinkachel gekocht. Eerst verkeerde kleur geleverd buiten schuld bedrijf om. Na een paar dagen prima opgelost en geruild voor goede kleur Topservice!
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
erge snelle levering, makkelijke betaling
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Op woensdag hebben wij een trampolinerand besteld. Op donderdag kregen wij bericht dat hij aan de vervoerder werd aangeboden en op vrijdag werd hij keurig bezorgd.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
ALLES
VerbeterpuntenNEE
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
invouwbare bolderkar voldoet aan de verwachtingen gewekt door de presentatie van dit product
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
We hebben SuperJack 400 II en extra afstandsbediening gekocht. De communicatie is prima. Heel efficient.
Bedankt voor uw beoordeling.
Deze klant heeft een Econo-Heat paneel met thermostaat bij ons aangeschaft. Als reactie op je vraag onvoldoende voor prijs. Kan ik zeggen dat ik dat vaker zeg i.v.m onze hedendaagse economie. De onvoldoende geldt vooral voor de prijs van de thermostaat. Verder vind ik de bevestigings materialen wel erg zwak, en aangezien we geen doe het zelvers zijn is de uitleg net wat te weinig. Maar ja dat is ons probleem. Uiteindelijk hangt het en we hebben er al veel plezier van.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Goede belansteling voor de klanten ter afwikkeling van de producten
VerbeterpuntenEr is een adres fout door gegeven aan het postorderbedrijf met het gevolg dat het geleverde kunsstoftandwiel enz. bij de buurman terecht kwam.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw adres gecorrigeerd.
Pluspunten
De eerste ervaring is alvast positief verlopen. Eens de goederen betaald, was de levering binnen 48h in orde. Prima service
VerbeterpuntenGeen echte tips
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Positief
VerbeterpuntenIk beveel dit bedrijf aan.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
vriendelijk, hulpvaardig, goede kennis over hetgeen gekocht wordt, snelle bezorging!
Verbeterpuntenzou niet weten wat.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
super jack gekocht
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ik ben zeer te spreken over de manier van afspraken maken om de bestelling op ``mijn`` manier thuis te krijgen. De verkoper ging zelfs zó ver, dat hij het bij hem thuis wilde af laten leveren en het vervolgens op mijn tijdstip af te geven. grote klasse. Helaas kan (of beter gelukkig nog niet) nog niets vertellen over de garantie en nazorg..
Verbeterpuntengeen verbterpunten
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Uitstekende afhandeling van mijn bestelde vuurschaal. Temeer door de uitstekende beantwoording door de heer Arjan van Waaij van een vraag die ik had over de factuur. Ik zal dit bedrijf zeer in de toekomst benutten en zeer zeker aanbevelen aan derden
VerbeterpuntenIets meer toelichting op de website over de opbouw/codering op de factuur.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben de pagina met afhaallocaties voorzien van informatie over de afhaalkosten per locatie. Deze informatie stond vermeld bij de verzendkosten maar we begrijpen dat u alleen naar afhaallocaties heeft gekeken. Hartelijk bedankt voor uw opmerkingen en uw meedenken.