Pluspunten
Correcte en snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles zeer snel en correct
Pluspunten
Schijnbaar degelijk materiaal aan een aanvaardbare prijs.
VerbeterpuntenDe website van thuisshop is voor verbetering vatbaar. Wanneer ,zal Wie leveren? Het was niet duidelijk wie, wanneer de levering ging uitvoeren! Eerst Post-NL, dan UPS en uiteindelijk de Belgische post!
Pluspunten
Correct, duidelijk, vlot
Verbeterpunten/
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen mail ontvangen over de leverringsdatum. Niet afgeleverd niettegenstaande er iemand thuis was. Nieuwe telefonische afspraak gemaakt voor levering. Toch op een ander dag geleverd (wel vroeger dan afgesproken)
Pluspunten
efficiënt, correct, snelle verwerking, duidelijke info
Pluspunten
goede raad gekregen met veel geduld van thuisshop.be
Pluspunten
positief is als je belt voor inlichtingen je direct geholpen word . top. sympathiek en behulpzaam persoon aan de telefoon.
Pluspunten
zeer vlotte levering.
Pluspunten
Snel korrect
VerbeterpuntenDoe zo verder
Leverancier zou in Vlaanderen in het Nederlands moeten communiceren en de pakjesbezorgers zouden het Nederlands machtig moeten zijn.
Pluspunten
Goed en eerlijk bedrijf . Heel vriendelijk en snel geleverd
Nobelstraat 40
3846CG Harderwijk