Pluspunten
Snel en zonder probleem verloopt
VerbeterpuntenMoest ik Nederlands niet voldoende gekend hebben had ik niet kunnen kopen (ik ben franstalige belg) - daarom een 6 voor communicatie....
Pluspunten
zeer snelle afhandeling van de bestelling!
Pluspunten
snelle en correcte bediening toppie!!!!
Pluspunten
Thuisshop heeft er mij attent op gemaakt dat ik een verkeerd onderdeel ging aanschaffen. Ze hebben dan ook direct een ander toestel voorgesteld van een oudere serie omdat de toestellen die ik reeds in bezit heb anders niet gingen werken met het nieuwe wat ik ging aanschaffen.
VerbeterpuntenTot nu is alles perfect verlopen
Pluspunten
hulp bij kiezen van product , en snelle levering .
Pluspunten
supersnelle en efficiënte service.
Pluspunten
Vlotte vervanging en levering
VerbeterpuntenNL handleidigen minder goed vertaald.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd
Pluspunten
goed verpakt, snel geleverd
Verbeterpuntenbetalen bij levering en na controle
Pluspunten
snelle corecte levering
Pluspunten
verzending
VerbeterpuntenDE HANDLEIDING RF- OPTIMA R2 THERMOSTAAT Handleiding niet volledig Manueel OK Programma aangemaakt. met set toets opgeslagen maar werkt niet wat kan ik doen ...... mvg Maes Danny
Pluspunten
Heb er een radiator gekocht Kwam na 2 dagen aan maar was gebarsten Belletje gedaan en fotos gestuurd en 1 dag later had ik al een nieuwe. Snel, goede service, zeker een aanrader.
Nobelstraat 40
3846CG Harderwijk