Snelle bezorging

Snelle goede bezorging

Snelle en correcte levering

Product voldoet aan de verwachting

Alles prima geregeld

De service is geweldig en super snel.

Duidelijke info en levering

Snel en goed,

Netjes en snel geleverd

gewoon netjes en snel geleverd

Goed, zoals een webshop betaamt

Prima geholpen.

Fijne mailwisseling en oplossing gehad over een kabeltje dat maar niet kwam. Wel jammer dat ik eerst moest mailen om erachter te komen wat het probleem was, proactieve mail van henzelf was natuurlijk handiger geweest.

Heel goed.

IK heb een oude DYMO lettertang, maar ik had geen rolletjes meer. Na een mail bericht van mij kreeg ik goeie informatie terug en daar was ik blij mee en nu kan ik de tang weer gebruiken.

Goede service en snelle levering

Duidelijke website, makkelijk te bestellen.

het beste bedrijf

dit kan niet beter Arjan neemt zelfs ook voor mij de tijn zelfs nadat ik getroffen ben door een lichte TIA

overzichtelijke website en een snelle levering!

Prima geregeld. Goed advies en snelle levering.

Fijn advies gekregen en netjes geholpen. Levering ging soepeltjes en snel. Niks op aan te merken. Nieuwe klant er bij...

Goede service snelle levering

Het product dat ik bestelde voldoet geheel aan de verwachting. Door een Windows update enkele weken geleden deed, zoals bij meer mensen, mijn dymo het niet meer. Telefonisch contact opgenomen met Dymowinkel. Ik werd vriendelijk en goed geholpen en kon vlot weer printen.

Goed verpakt en snelle levering

Product was goed te vinden. Snelle levering. Prima in z'n geheel. Ik had alleen moeite met het vinden van de verzendkosten en of deze gratis zijn bij besteding van een bepaald bedrag.

telefonische netjes en goed geholpen product snel binnen

Duidelijke website, snelle en prima service

Super! Enorm snelle levering

Gisterenmiddag besteld en vanochtend al ontvangen. Geweldige service!

Lekker snel

Makkelijk te bestellen snel in huis toppie

Zeer snelle bezorging.

Vandaag besteld, morgen geleverd...

Nobelstraat 40

3846CG Harderwijk