Transportprijs is redelijk duur!
Trage levering
geen bijzonder opmerkingen, ik zou eerder stellen " doe zo verder".
Pluspunten
snelle levering snelle respons op gemailde vragen/probleemstelling
VerbeterpuntenDat jullie Nederlands bedrijf met Belgische BTW nummer zijn was niet duidelijk (al dan niet btw aanrekening). Ook op afrekening niet zichtbaar. Pas op de toegestuurde factuur pas duidelijk. Op de afrekening stond geen vermelding mijn BTW nummer en wist ik niet hoe ik een factuur kon krijgen. Pas na een mail te sturen heb ik een factuur ontvangen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelheid, informatie
VerbeterpuntenNeen
neen
Pluspunten
Very quick and transparent service!!! Impressive!
Pluspunten
Zeer snelle levering!
dymo\\`s voor mijn kleinere dymo-machine C-tag niet teruggevonden op de site.
Bedankt voor uw beoordeling. In uw verbeterpunt noemt u een C-tag. Dit apparaat kennen wij niet en we kunnen het apparaat of de naam \"C-tag\" ook bij Dymo niet vinden. Wilt u met ons contact opnemen als u de betreffende tapes nog nodig hebt? Bedankt voor uw medewerking. Dymowebshop.be
Nobelstraat 40 B
3846CG Harderwijk