Super service!

Wat een fijn bestelproces en een goede service. Doordat ik zelf te laat was met iets aanleveren werd mijn bezorging een dag verlaat. Even gebeld en opgelost. Super! Verder zien de boekjes er top uit!

Service is top

Ik bestel hier regelmatig mijn pennen. Ze zijn mooi, schrijven fijn en zijn betaalbaar Alleen de laatste keer was er iets niet goed gegaan Maar men heeft het zeer netjes opgelost. Hartelijk dank daarvoor

Snelle reactietijd

Order snel en correct afgehandeld.

Snelle service en mooi product

Omdat wij "last minute" moesten bestellen, maakte ik mij iets zorgen over het product dat we gekozen hadden (de deskorganizer). Geheel onterecht: mooi product en ons logo staat heel chique op de zijkant. Medwerkers van Pinkcube waren uitermate vriendelijk en geduldig, ook toen ik meerdere malen het logo wilde verplaatsen.

snelle levering, leuke / fijne pennen

levering was zeer snel, pennen schrijven fijn en bedrukt

Snel, duidelijk en makkelijk geregeld

Ik heb pennen laten bedrukken. Heel duidelijk hoe het moet, hoe groot het drukoppervlak is en je ziet meteen wat het kost (je hoeft niet een paar dagen te wachten op een offerte). Bij het uploaden van mijn bestand een vraag gesteld en de volgende werkdag al een reactie met voorbeeld van mijn product. Enkele dagen later geleverd. Kwaliteit is precies zoals het op de website omschreven staat, goed! Ik zou een volgende keer niet gaan Googlen naar een ander bedrijf, maar gewoon direct weer hier bestellen, waarschijnlijk ook voor andere producten.

Zeer goede service, makkelijk!

Fijne site. Werkt vlot. Mooi product. Snelle service. Goede aflevering.

Superleuke waaiers met logo

Echt een topservice! Snelle reacties! Geduldige en vriendelijke medewerkers. en snelle levering van een fantatsische waaier!

Duidelijke communicatie, snelle levering

Meerdere keren besteld bij Pinkcube en altijd tevreden over de service! Productkwaliteit ook altijd in orde.

Snel en efficient

Ik nam contact op met de klantendienst omdat ik iets specifieks nodig had! Binnen het uur was mijn bestelling geplaatst! Ik had 200 stuks nodig en had het product nog niet in het echt gezien —> spannend dus! Super snelle levering en wat ben ik blij met het product in het echt!! Helemaal wat ik had gehoopt! Koningsblauwe sleutelhangers die ik zelf personaliseer voor mijn klant! Mooie kwaliteit! Helemaal top!!

Leuk

Voor onze collega's op de buitendienst, zodat zij beschermd in het zonnetje kunnen werken deze zomer!

Fijne service niet super snel

We zijn blij met de keycords en de hulp van de klantenservice, er werd fijn meegedacht. Helaas was het niet mogelijk om sneller te leveren. Uiteindelijk werd het nog een dag later dan afgesproken.

Always delivers!

Pinkcube always delivers quality items at a quick pace. The design team is also very helpful if you're not sure about your design.

Uitstekende levering zoals geadverteerd

Moesten keycords bestellen met een klein budget en korte levertijd. Bij Pinkcube kreeg ik duidelijke informatie en werktekeningen, en veel opties om een product te zoeken die aansloot op onze wensen. Levering ging volgens verwachting en was naar behoren. Toen ik ze belden voor technisch advies werd ik snel, vriendelijk en duidelijk geholpen.

Super samenwerking

Na veel heen en weer geregel is het eindproduct fantastisch. Dank.

Hele mooie pennen zijn we zeer blij mee top product

Whooosh! Demasko-pennen zijn weer terug in actie.

Makkelijk te bestellen. De kwaliteit hetzelfde als de vorige batch. Wij kunnen er weer een goeie tijd tegenaan met onze pennetjes. Top service.

snel en zorgvuldig

Het online bestellen en opmaken met het logo is eenvoudig. Levering snel.

Goed geholpen

Steeds een mailtje met factuur Telefonisch te bereiken

Top communicatie, perfecte bedrukking, snelle levering!

Alle collega's zorgen ervoor dat alles perfect, vriendelijk gecommuniceerd wordt en alle vragen worden zeer snel beantwoord! Een bedrijf dat kwaliteit voorop zet! Chapeau Pinkcube collega's!

Top geregeld zonder enige moeite

Voor het eerst besteld en precies gekregen wat ik besteld had. Snelle levering en een goede prijs kwaliteits verhouding.

snelle service!!! en fijn geholpen

snelle service!!! en fijn geholpen

Makkelijk en snel werk

Pennen besteld, opdruk e.d. snel geregeld.

Nog niks ontvangen...

Wel al de automatische mail binnen van laat een review achter. maar nog niks ontvangen.. 17-4-25 besteld en vandaag 6-5-2025 geeft UPS aan wellicht de leverdatum te zijn. Kunnen de tassen dus nog niet beoordelen

Héél fijne, vlotte werking

alles klantbeloftes worden nagekomen, zeer correcte prijs en vlotte levering. Perfect afgeleverd product

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.