Veel plezier met de rugzakjes en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor jullie mooie beoordeling op onze service en graag tot een volgende keer! ^Wouter
We zijn blij met je mooie review en je aanbeveling, Anja. Dankjewel! ^Wouter
Dankjewel voor je prachtige review, Channah. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Wat fijn dat wij een bijdrage aan jullie goede doel hebben mogen leveren. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, Nils. En dankjewel voor je beoordeling! Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Dank voor je top-beoordeling, Maarten, daar zijn we blij mee! We zullen je feedback aan UPS doorgeven. Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Dank voor je mooie waardering ondanks je feedback op de leesbaarheid. Wil je contact met me op nemen op klanttevredenheid@pinkcube.nl? Dan kan ik samen met je uitzoeken of en wat hier aan te doen is. ^Wouter
Dank voor je mooie feedback op onze service, graag tot een volgende keer! ^Wouter
Wat jammer dat de bedrukking tegenvalt. Ik heb je geprobeerd te bellen om van je te horen wat er precies niet goed is maar kreeg helaas geen gehoor. Wil je contact me opnemen op klanttevredenheid@pinkcube.nl? Ik onderzoek graag je klacht en zal me inspannen om als dat mogelijk is deze op te lossen. Ik hoor graag van je. ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling, Dinja. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fijn dat we het probleem op tijd hebben kunnen oplossen! Ik hoop dat je een prachtig afscheid hebt kunnen nemen. Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling, Jos. We zien je graag terug als klant. ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling van onze producten en onze service. Dat horen we graag! Tot een volgende keer. ^Wouter
Blij met je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling van ons assortiment, graag tot een volgende keer! ^Wouter
Blij met je mooie feedback op de kwaliteit van onze producten en de levertijden. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dankjewel voor je mooie beoordeling en je aanbeveling. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie feedback voor onze ontwerpafdeling, daar zijn ze blij mee! Graag tot een volgende keer. ^Wouter
We zijn blij met je mooie beoordeling van onze producten en onze service. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dankjewel voor je prachtige beoordeling van onze producten en onze medewerkers. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling en telefonische toelichting op de communicatie zoals je deze hebt ervaren. We bespreken dit om te kijken wat we hieraan kunnen doen. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.