prettig en behulpzaam

Het doen van de bestelling ging soepel en prettig. Zelfs bij het niet ontvangen van de zending hebben de medewerkers (Clemens dacht ik) mij ontzettend goed en efficiënt geholpen.

Prima product !

Zeker een aanrader! De site is overzichtelijk, de prijsofferte krijg je snel en na de bestelling te plaatsen, ontvang je de mail met alle detail. De bestelling kwam zoals afgesproken op de juiste datum. Perfecte levering! Dik in orde :) Ik bestel zeker terug bij Pinkcube.

Erg blij met de rugtasjes voor onze school. Snelle levering, goed product.

Reactie van het bedrijf

Veel plezier met de rugzakjes en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Superervaring

Zoals steeds denken de personeelsleden van PinkCube met je mee. de service en opvolging, alsook de snelheid van levering is uitstekend. wederom bedankt!!! Team Janssen en Janssen.

Reactie van het bedrijf

Dank voor jullie mooie beoordeling op onze service en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Snel keurig top geleverd Blij mee

We zijn blij met je mooie review en je aanbeveling, Anja. Dankjewel! ^Wouter

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service, levering is snel gedaan. Vriendelijke klantenservice

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je prachtige review, Channah. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

Top flessen waar wij 200 kinderen stimuleren om water te drinken!

Snelle en goede service. De werknemers denken met je mee. Wij hebben een school vol met kinderen blij gemaakt met een nieuwe sky drinkfles met onze schoollogo erop!

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat wij een bijdrage aan jullie goede doel hebben mogen leveren. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Goed en geduldig

Het duurde even (van mijn kant) om de juiste logo etc. Op de pen te krijgen maar de mensen van Pincube hebben meerdere malen de pen aangepast met een goed resultaat. Bedankt

Goed en geduldig

Reactie van het bedrijf

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, Nils. En dankjewel voor je beoordeling! Graag tot een volgende keer. ^Wouter

TOP!! Meedenken en afspraken nakomen!

Op vrijdagmiddag een offerte aangevraagd. De productiedatum stond gepland op maandag en de levering op donderdag. De medewerker van PinkCube heeft alles in het werk gezet om mijn bestelling vrijdag al te verzenden. Super gedaan!!! Enige minpunt was de bezorging van UPS. Aanbellen, geen briefje in de bus, pakketje weg… schande. Maar Pibkcube treft geen blaam. Topbedrijf en zij verdienen een dikke 10!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je top-beoordeling, Maarten, daar zijn we blij mee! We zullen je feedback aan UPS doorgeven. Graag tot een volgende keer. ^Wouter

Helemaal in orde !

Bandjes waren van een top qualiteit. Geen tien omdat de tekst op het bandje moeilijk leesbaar was.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie waardering ondanks je feedback op de leesbaarheid. Wil je contact met me op nemen op klanttevredenheid@pinkcube.nl? Dan kan ik samen met je uitzoeken of en wat hier aan te doen is. ^Wouter

Mooie producten met alle aandacht voor ontwerp

Hoeveel keer ook vraag naar nieuw ontwerp niets was te veel.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie feedback op onze service, graag tot een volgende keer! ^Wouter

Print vervaagd op tube en gaat erg makkelijk van af.

Tube met print erop zag er goed uit, maar kwaliteit van de print was slecht helaas.

Reactie van het bedrijf

Wat jammer dat de bedrukking tegenvalt. Ik heb je geprobeerd te bellen om van je te horen wat er precies niet goed is maar kreeg helaas geen gehoor. Wil je contact me opnemen op klanttevredenheid@pinkcube.nl? Ik onderzoek graag je klacht en zal me inspannen om als dat mogelijk is deze op te lossen. Ik hoor graag van je. ^Wouter

Snelle service en levering, goed product

We zijn erg tevreden over de snelle service en levering van het door ons bestelde product!

Dank voor je mooie beoordeling, Dinja. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

Geweldig / Subliem.

Had bestelling voor een afscheid geplaatst. 6 weken voor afscheid plaats zou vinden. Ik vertrouwde erop dat er voldoende geleverde pennen geleverd waren. Een week voor haalde ik pennen uit doos / verpakking en bleek dat maar de helft geleverd waren. Met één telefoontje, zonder maar aan mijn woorden te twijfelen werd ogenblikkelijk de resterende hoeveelheid pennen gemaakt en voor afscheidsdatum geleverd. CHAPEAU.!!!!! Heel erg bedankt

Reactie van het bedrijf

Fijn dat we het probleem op tijd hebben kunnen oplossen! Ik hoop dat je een prachtig afscheid hebt kunnen nemen. Graag tot een volgende keer. ^Wouter

Snel en naar verwachting.

Snel en vakkundig uitgevoerd. Een aanrader!

Dank voor je mooie beoordeling, Jos. We zien je graag terug als klant. ^Wouter

Mooi product, snelle levering, fijne service

Telefonisch contact gehad omdat we de zonnebrillen snel nodig hadden. Er werd goed meegedacht en snel gehandeld waardoor de bestelling ruim voor de deadline geleverd werd. TOP!!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie beoordeling van onze producten en onze service. Dat horen we graag! Tot een volgende keer. ^Wouter

kwaliteit .snel en Goede service

TOP > bedankt voor jullie service. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van het bedrijf

Blij met je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Goed product en op tijd geleverd

Ze kunnen mij leveren wat ik zocht.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie beoordeling van ons assortiment, graag tot een volgende keer! ^Wouter

Zeer correcte bemiddeling en snelle levering!

Onlangs nieuwe waterflesjes besteld voor een evenement die waren snel geleverd en uiteraard is de kwaliteit weer geweldig zoals die al jaren is bij Pinkcube.

Reactie van het bedrijf

Blij met je mooie feedback op de kwaliteit van onze producten en de levertijden. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

Wat een snelle service!

Zo fijn dat je snel een voorbeeld krijgt van hoe je product eruit gaat zien. Vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je mooie beoordeling en je aanbeveling. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

zeer goede service

Goede feedback van het ontwerp en makkelijke mogelijkheid om dit meerdere keren aan te passen. Snelle service en goede kwaliteit van de producten.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie feedback voor onze ontwerpafdeling, daar zijn ze blij mee! Graag tot een volgende keer. ^Wouter

Mooie kwaliteit en opdruk. Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering. Prettige hulp bij vragen.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij met je mooie beoordeling van onze producten en onze service. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

Makkelijk, klantgericht en snel

Heel goed proces van bestelling tot levering. Handig dat je een draft van het product te zien krijgt en dat kan beoordelen alvorens in productie te gaan. Heel mee-denkend met de klant en op zoek naar oplossingen.

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je prachtige beoordeling van onze producten en onze medewerkers. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer. ^Wouter

Leuke ervaring

leuk product, maar als je wijzigingen wil aanbrengen aan de bestelling loopt de communicatie heel moeilijk

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie beoordeling en telefonische toelichting op de communicatie zoals je deze hebt ervaren. We bespreken dit om te kijken wat we hieraan kunnen doen. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.