Super. Veel (schrijf)plezier en graag tot ziens!
Fijn te horen Jan, veel plezier met de waterflesjes.
Er kan altijd iets mis gaan maar het moet natuurlijk altijd netjes opgelost worden. Wij vinden het dan ook super dat jullie weer voor ons gekozen hebben. Veel plezier met jullie bestelling en tot de volgende keer.
Daar doen we het voor Nancy! Super. Bedankt voor deze beoordeling.
Bedankt Siebe!
Bedankt voor je bestelling en beoordeling! Hopelijk mogen we je nog eens helpen.
Graag gedaan Nicolette. Heel veel plezier met je bestelling. Fijne werkdag!
Super dit horen Wesley, bedankt. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer.
Veel plezier met de tassen en bedankt voor deze mooie beoordeling.
Bedankt voor deze feedback, hier kunnen wij zeker iets mee. Een fijne dag vandaag.
Wat een mooie woorden Suyin, deze hebben wij natuurlijk gedeeld met het hele team, bedankt! Wat ontzettend fijn dat dit zo gewaardeerd wordt. Tot de volgende keer en een mooie dag vandaag.
Veel plezier met de tassen. Dankjewel Isabelle.
Wat een ontzettend mooie beoordeling Gerard, wat super dat het balletje zo is gaan rollen. Daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt en tot snel!
Bedankt Hugo!
Bedankt Jeroen! Veel plezier met het uitdelen van de ijskrabbers.
Wat fijn Annemiek! We zien je de volgende keer graag bij ons terug. Fijne dag.
Erg bedankt Inge!
Fijn Kim, daar doen we het voor! Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer.
Super Stephanie, enorm leuk geworden de kerstbalhangers. Nogmaals veel plezier met de bestelling en tot ziens.
Bedankt voor je mooi review. Daar worden we blij van. We dagen onszelf graag uit te blijven innoveren. Wat zouden we kunnen verbeteren om de volgende keer een 10 te krijgen?
Fijn terug te horen dat alles naar wens was voor jullie. Bedankt voor deze beoordeling.
Bedankt Gilbert. Veel plezier met de kalenders & tot ziens!
Dankjewel Wilma. Wat leuk je weer bij ons terug te zien voor deze tasjes. Ook deze keer weer ontzettend leuk geworden, inderdaad heel leuk om te geven en te krijgen, veel plezier ermee en tot ziens!
Goedemorgen Yolanda, Super. Veel plezier met je bestelde tasjes. Fijne week!
Dankjewel Pien. We zijn heel blij met jou als klant. Veel plezier met de (rug)tasjes!
Op Pinkcube.nl bestelt u eenvoudig en snel promotieartikelen en relatiegeschenken. We hebben het ideale promotieartikel voor iedere gelegenheid en elk budget in ons assortiment. Bij Pinkcube verzenden we altijd gratis en communiceren we enkel duidelijke all-in prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij proberen u in onze webshop zo goed mogelijk te informeren over onze producten en de bijbehorende decoratie mogelijkheden. Komt u er zelf niet uit neem dan gerust contact op. We reageren altijd extreem snel via chat, e-mail of telefoon om u te helpen bij het vinden van de meest geschikte promotieartikelen en relatiegeschenken!