Gefeliciteerd met je eerste lustrum, fijn dat wij hieraan een bijdrage hebben kunnen leveren! Succes met je praktijk en graag tot een volgende keer! ^Wouter
We zijn blij met je mooie beoordeling, dank daarvoor! Graag tot een volgende keer, ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je feedback. Wat jammer dat je ervaring met Pinkcube tegenvalt. Ik heb contact met je gezocht om te horen wat we naar jouw mening beter kunnen doen. Alsnog graag tot een volgende keer! ^Wouter
Blij met je maximale waardering, graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fijn dat je tevreden bent over Pinkcube en blij met je 10 punten. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fijn dat je blij bent met onze service en producten, Carl, graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je maximale waardering en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Wat fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening, Rudy, dankjewel voor je mooie beoordeling! ^Wouter
We doen altijd ons best om zo goed én zo snel mogelijk te leveren, Alie. Fijn dat dat gelukt is! ^Wouter
Ik heb je complimenten aan de ontwerpers doorgegeven, Céline. Dankjewel en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor jullie mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!^Wouter
Dankjewel voor je mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fijn dat je blij bent met onze pennen en ons bestelproces. Linda. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling en je aanbeveling, Pauline. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling van onze service. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar wat we nog beter kunnen doen; als je 7 punten van de 10 geeft heb je hier vast wel feedback op. Ik ontvang die graag op klanttevredenheid@pinkcube.nl Ik hoor het graag, alvast dank! ^Wouter
Fijn dat je tevreden bent over onze bestel-tool, Andrej. En dat we snel hebben kunnen leveren! Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Dank voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
En wij zijn heel blij met jouw beoordeling! Dank en graag tot een volgende keer. ^Wouter
Veel plezier met de pennen en dankjewel voor je mooie review! ^Wouter
Kijk, dat horen we graag. Dank voor je mooie beoordeling en veel plezier met je bestelling! ^Wouter
Danny, je maakt ons blij met je mooie recensie! Wat fijn dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren. Fijne jaarwisseling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dankjewel voor deze mooie beoordeling, Arie. We wensen je een fijne jaarwisseling en zien je graag in het nieuwe jaar terug! ^Wouter
Veel plezier met en van de lippenbalsems, Carol. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.