Super. Nogmaals heel veel plezier met je bestelling, die mutsen komen nu goed van pas ;)
Wat super te horen. Dan zien we jullie graag weer bij ons terug. Fijne winterse dag!
Dat zijn mooie woorden, bedankt! Heel veel plezier met de tasjes en tot de volgende keer. :)
Bedankt voor deze feedback, die nemen we mee! Heel veel plezier met de mutsen, komen goed van pas nu :)
Bedankt Jonathan!
Leuk al die gepersonaliseerde mokken. Veel plezier met uitdelen en bedankt voor deze beoordeling!
Veel plezier met de sleutelhangers Henk en bedankt voor deze beoordeling!
En de pennen zijn ontzettend mooi geworden zeg! Leuk! Bedankt Cindy.
Merel, bedankt voor deze beoordeling! :)
Ja dat kun je gerust aan ons grafische team overlaten :), super! Bedankt Francis.
Bedankt Gregory!
Bedankt Bart! Tot de volgende keer :)
Wat super! Wellicht heb je ook nog leuke foto's, daar zijn we dol op! We nemen daarover even contact met je op. Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Bedankt voor deze feedback Sonja!
Super Mark, bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met de tasjes!
Goedemorgen Jerry. Dat is ontzettend fijn om te horen, daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt!
Bedankt Emma!
Super Viktor! Veel plezier met de stylo's en graag tot ziens. :)
Bedankt Boudewijn! Fijn te horen. Prettige dag.
Super dit terug te horen Renske, veel plezier met de tassen en we zien je graag bij ons terug. Fijn weekend!
Ontzettend bedankt Bart en wat zijn het ontzettend leuke tasjes geworden. Fijn weekend gewenst en tot de volgende keer!
Op Pinkcube.nl bestelt u eenvoudig en snel promotieartikelen en relatiegeschenken. We hebben het ideale promotieartikel voor iedere gelegenheid en elk budget in ons assortiment. Bij Pinkcube verzenden we altijd gratis en communiceren we enkel duidelijke all-in prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij proberen u in onze webshop zo goed mogelijk te informeren over onze producten en de bijbehorende decoratie mogelijkheden. Komt u er zelf niet uit neem dan gerust contact op. We reageren altijd extreem snel via chat, e-mail of telefoon om u te helpen bij het vinden van de meest geschikte promotieartikelen en relatiegeschenken!