Dank voor je top-beoordeling, Edoardo. Zie je graag terug als klant! ^Wouter
Blij met je mooie beoordeling op onze producten en onze service! Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Ai, dat is erg vervelend. Ik heb net contact met je gezocht om toe te lichten wat hier is gebeurd en zal dit vanmiddag nog een keer proberen. Ik hoop alsnog samen met je tot een oplossing te komen. Groet, Wouter
Superbeoordeling, dankjewel! Graag tot een volgende keer, ^Wouter
We proberen altijd én persoonlijk én online voor de beste service te gaan. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Kijk, dat horen we graag. Fijn dat je onze service en website maximaal waardeert. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Bedankt voor deze mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling en je aanbeveling! Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Thanks for your great review, looking forward to serving you again! ^Wouter
Blij met je mooie waardering op onze producten en onze service, Joyce. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
You're welcome, Georgina. It has been a pleasure doing business with you!^Wouter
Thanks for your fantastic review and recommendation. See you next time! ^Wouter
Dankjewel voor je mooie waardering, Koen. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dankjewel voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer. ^Wouter
Wij zijn vereerd met je mooie woorden, graag tot de volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie woorden en je aanbeveling, daar zijn we trots op! Graag tot de volgende keer, Jos. ^Wouter
Veel plezier met je bekers, Ingrid. Fijn dat we je goed en snel hebben kunnen helpen. Graag tot de volgende keer! ^Wouter
Wij zijn blij met je mooie beoordeling en je aanbeveling. Dank en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dankjewel voor deze mooie woorden over onze service en de mutsen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer ! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling op ons product én op onze snelheid! Graag tot een volgende keer, ^Wouter
Met zo'n prachtige beoordeling van deze client, zijn wij zeer verguld en content ;-) Dankjewel en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling, Roos. We zien je graag terug! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling, Eric. En natuurlijk ook voor je aanbeveling. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.