Een super service!

Voor het eerst bij Pinkcube pennen besteld voor ons bedrijf. Wat een fijne samenwerking met de ontwerpen, 2 voorbeelden gekregen en uiteindelijk 500 pennen besteld. En ze schrijven nog eens heerlijk ook, onze chauffeurs zijn er ook onwijs blij mee. En een goede service en levering. bedankt hiervoor.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij met jullie mooie review, Transportbedrijf Hoogendonk. Dankjewel! ^Wouter

Snel contact, goede service en top kwaliteit!

Snel contact, goede service en top kwaliteit!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Dacht ga iets bestellen voor dag van de klant ,had een paar uur later mijn voorontwerp op mail prijs kwaliteit is echt goed ook zeer snelle levering zal er in de toekomst nog bij bestelling een aanrader

Reactie van het bedrijf

Veel plezier met onze producten en dank voor je mooie beoordeling! ^Wouter

Fantastisch!

Goede communicatie en snelle levering!

Dankjewel! ^Wouter

Handige website, snel antwoord, goede service en vlotte levering

Als je een keuze gemaakt hebt uit het ruime aanbod met goede foto's is een offerte zo aangevraagd en ontvangen. De sample die ik had aangevraagd was door een tikfout op het verkeerde adres geleverd, maar dat werd snel en zonder problemen opgelost na een telefoontje. Tussendoor ontvang je een reminder van je openstaande offerte. Na bevestiging was de bestelling met ons logo dezelfde week nog binnen, netjes verpakt in handzame aantallen. Zeer tevreden over het hele proces.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je uitgebreide en positieve feedback, Iris. Blij mee en trots op! Graag tot een volgende keer. ^Wouter

Na snel voorbeeld snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Komen afspraken na

Altijd een duidelijk verhaal, goede prijs/kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je beoordeling en je aanbeveling! ^Wouter

Heerlijke chocolaatjes en snel geleverd!

Prima! Mooi bedrukt met ons logo chocolaatjes voor een onze open dag. Ook niet onbelangrijk.... de chocolade smaakt heerlijk!

Reactie van het bedrijf

Fijn te horen dat je blij met de chocolaatjes bent, graag tot een volgende keer! ^Wouter

Van bestelproces tot product erg tevreden.

Omdat wij erg tevreden waren over onze eerste bestelling een herhaalbestelling geplaatst welke binnen 2 dagen werd verzonden. De pennen schrijven wederom heerlijk, bedrukkingskwaliteit zeer goed en als mooie extra middels deze bestelling een bijdrage aan cliniclowns.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie waardering, ook namens Cliniclowns. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

Topservice

Perfecte kwaliteit en snelle levering ! zeer tevreden

Dankjewel! ^Wouter

Topservice

Perfecte kwaliteit en snelle levering ! zeer tevreden

Mooie bellenblaassticks

De bellenblaassticks waren groter en robuuster dan we verwacht hadden, dat was dus een aangename verrassing toen we de dozen openmaakten. De kinderen konden het product goed in hun handen houden en er mooie bellen mee blazen. Het logo was ook goed afgedrukt.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie beoordelingh en veel plezier met het bellen blazen! ^Wouter

Het zijn mooie notitieboeken en ons eigen design is er mooi opgedrukt

Het zijn mooie notitieboeken en ons eigen design is er mooi opgedrukt. Ook een fijne klantenservice! Goed geholpen door de medewerker met onze bestelling.

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je mooie review, ik heb je complimenten aan de klantenservice doorgegeven. Graag tot een volgende keer! ^Wouter

Boekjes kwamen beschadigd aan

Veel van de boekjes in de bestelling hadden al krassen er op zitten. Ook leek de inkt op te zijn, want de helft van de boeken waren in een veel vagere kleur dan de rest van de boeken. Echt zonde voor een bestelling van 100 boeken

Reactie van het bedrijf

Hi Sophie, Vervelend dat je bestelling niet naar wens is. Ik heb contact met je gezocht over mogelijke oplossingen en ga mijn uiterste best doen om je te helpen. ^Wouter

Super snel geregeld. Offerte dezelfde dag nog binnen. Ik heb 100 mokken besteld en deze waren dezelfde week nog bij ons binnen. Goed ingepakt! Enige is dat inkt op sommige niet helemaal mooi is. Echter is het maar op paar mokken van de 100.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie beoordeling, Alisa. Wat jammer dat niet alle mokken perfect zijn, dat zou je wel mogen verwachten. Ik heb je inmiddels vanuit je klant-account benaderd om te zorgen dat we alsnog dit gaan doen. Ik hoor graag van je! ^Wouter

Prachtige notitieboekjes voor een prima prijs

Ik vond bij PinkCube precies de notitieboekjes die ik zocht. Lekker knalgeel, perfect passend bij mijn merk. Bij de meeste partijen is de levertijd op deze boekjes vrij lang, maar bij PinkCube kon ik ze binnen een paar dagen in huis hebben. Da's gelukt, perfect op tijd voor mijn workshop. Superblij mee!

Reactie van het bedrijf

Fijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen, Annelies. Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Mooie producten

Mooie producten en op tijd geleverd

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Top ervaring

Dankjewel, blij mee! ^Wouter

prima service

Netjes volgens afspraak, vlotte levering. Klant is nog koning!

Reactie van het bedrijf

Mooie beoordeling, meer dan blij mee! ^Wouter

Top Service Wij hebben 150 paraplu's laten drukken. Snelle service en goede kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Veel plezier met de paraplu's en graag tot een volgende keer! ^Wouter

Mooie designs & producten

Goede producten. Levering van de katoenen draagtas was perfect in orde. Bij de levering van de keycords misten er enkele details over de levering met foute informatie.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je beoordeling en je feedback. Ik heb inmiddels contact met je gezocht om uit te zoeken wat hier mis is gegaan en ga met je op zoek naar een passende oplossing. ^Wouter

Leuke zakken, en goede service!

Je komt heel gemakkelijk in contact met medewerkers van Pinkcube. Ze helpen je verder en reageren op regelmatige basis. De draagtassen werden snel geleverd. Toen we de doos openmaakten kwam er wel een hele sterke geur uit. We vermoeden dat dit met de productie te maken heeft. Na de tassen wat te verluchten is de geur weggetrokken!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je mooie review! ^Wouter

Snelle service met een mooi eind resultaat

Toen ik een aanvraag had gedaan bij Pinkcube, kreeg ik al snel een mail met een voorbeeld A5 schrijfblok. Deze zag er precies uit zoals ik hem wilde. Ik heb hem direct besteld. Bij aankomst was ik zeer tevreden met het eindresultaat.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat je onze producten en onze service op prijs stelt, Janet. Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter

prima product

Balpennen met logo besteld, Pen schrijft lekker, prijs kwaliteit verhouding uitstekend, Had de pen dubbel laten bedrukken, alleen jammer dat je de pen eerst om moet draaien , als je aan de zelfde kant kijkt staat ie op zijn kop. Maar daar valt mee te leven

Reactie van het bedrijf

Het is inderdaad belangrijk om goed na te denken over de leesrichting van de tekst op de pen. Ondanks dat we bij ons afdrukvoorstel dit expliciet benoemen, blijkt dit dus niet altijd helemaal goed te gaan. Fijn dat je ons desondanks toch met een 9 waardeert! ^Wouter

Snelle goede service met mooi product

Snelle levering van 250 bidons! Goede bidons met opdruk die er goed uit blijft zien.

Reactie van het bedrijf

Veel plezier met de bidons en dank voor je mooie beoordeling! ^Wouter

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.