We zijn blij met jullie mooie review, Transportbedrijf Hoogendonk. Dankjewel! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Veel plezier met onze producten en dank voor je mooie beoordeling! ^Wouter
Dankjewel! ^Wouter
Dank voor je uitgebreide en positieve feedback, Iris. Blij mee en trots op! Graag tot een volgende keer. ^Wouter
Dankjewel voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je beoordeling en je aanbeveling! ^Wouter
Fijn te horen dat je blij met de chocolaatjes bent, graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie waardering, ook namens Cliniclowns. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dankjewel! ^Wouter
Dank voor je mooie beoordelingh en veel plezier met het bellen blazen! ^Wouter
Dankjewel voor je mooie review, ik heb je complimenten aan de klantenservice doorgegeven. Graag tot een volgende keer! ^Wouter
Hi Sophie, Vervelend dat je bestelling niet naar wens is. Ik heb contact met je gezocht over mogelijke oplossingen en ga mijn uiterste best doen om je te helpen. ^Wouter
Dank voor je mooie beoordeling, Alisa. Wat jammer dat niet alle mokken perfect zijn, dat zou je wel mogen verwachten. Ik heb je inmiddels vanuit je klant-account benaderd om te zorgen dat we alsnog dit gaan doen. Ik hoor graag van je! ^Wouter
Fijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen, Annelies. Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je mooie review en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dankjewel, blij mee! ^Wouter
Mooie beoordeling, meer dan blij mee! ^Wouter
Veel plezier met de paraplu's en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Dank voor je beoordeling en je feedback. Ik heb inmiddels contact met je gezocht om uit te zoeken wat hier mis is gegaan en ga met je op zoek naar een passende oplossing. ^Wouter
Dankjewel voor je mooie review! ^Wouter
Fijn dat je onze producten en onze service op prijs stelt, Janet. Dank voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! ^Wouter
Het is inderdaad belangrijk om goed na te denken over de leesrichting van de tekst op de pen. Ondanks dat we bij ons afdrukvoorstel dit expliciet benoemen, blijkt dit dus niet altijd helemaal goed te gaan. Fijn dat je ons desondanks toch met een 9 waardeert! ^Wouter
Veel plezier met de bidons en dank voor je mooie beoordeling! ^Wouter
Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.