Goedemorgen ik heb al meerdere keren contact proberen te zoeken met jullie om samen naar een oplossing te kijken, maar ik krijg jullie niet te pakken. Wij willen graag samen kijken wat wij hierin kunnen doen, Graag even bellen met 0314-820303 extensie nummer 237 ^Sarita
Originele beoordeling
Goedemiddag Danny , ik heb ondertussen contact met jou hierover gehad en volgens mij hebben wij het samen kunnen oplossen :) ^Sarita
Originele beoordeling
Bedankt voor de review! ^Sarita
Wat een mooie review, bedankt! ^Sarita
Bedankt voor de review! ^Sarita
Fijn dat de tassen uiteindelijk wel naar wens zijn en vervelend dat het niet geheel verlopen is naar wens van tevoren. ^Sarita
Bedankt voor de review! ^Sarita
Fijn om te lezen, bedankt voor de review. ^Sarita
Bedankt voor de review! ^Sarita
Bedankt voor de review, wij nemen de feedback mee over het communiceren van de levertijd. Fijn dat het uiteindelijk naar wens is geleverd ^Sarita
Stephan bedankt voor je review, fijn dat wij toch een alternatief hebben kunnen bieden die naar wens is. ^Sarita
Bedankt voor de review, ik lees dat je tevreden bent, maar de kwaliteit tegenvalt. Misschien kan je een mail sturen naar info@pinkcube.nl. Wij zijn namelijk wel benieuwd waarom de kwaliteit niet naar wens is. Ik hoor het graag ^Sarita
Bedankt Carl voor de review! ^Sarita
Op Pinkcube.nl bestelt u eenvoudig en snel promotieartikelen en relatiegeschenken. We hebben het ideale promotieartikel voor iedere gelegenheid en elk budget in ons assortiment. Bij Pinkcube verzenden we altijd gratis en communiceren we enkel duidelijke all-in prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij proberen u in onze webshop zo goed mogelijk te informeren over onze producten en de bijbehorende decoratie mogelijkheden. Komt u er zelf niet uit neem dan gerust contact op. We reageren altijd extreem snel via chat, e-mail of telefoon om u te helpen bij het vinden van de meest geschikte promotieartikelen en relatiegeschenken!