Wat super te horen Suzan. Bedankt. Fijne dag en tot de volgende keer!
Bedankt Jeroen! Graag tot de volgende keer :)
Bedankt Gerda. Fijn!
Wat een mooie woorden Dirk. Dank je wel. We zien je de volgende keer graag weer bij ons terug. Fijn weekend!
Bedankt voor deze beoordeling Jasper. Fijne dag.
Wat fijn dat alles duidelijk was en je zo gemakkelijk het product vond dat precies voor jullie bakkerij geschikt is. Super! Fijn weekend Rosalie.
Bedankt voor deze beoordeling. Fijne dag!
Bedankt. Fijn te lezen dat jullie zeer tevreden zijn. Alvast een fijn weekend!
Super. Veel plezier met de pennen!
Fijn te horen dat je keer op keer tevreden bent, daar streven wij natuurlijk naar! Bedankt voor de genomen moeite deze mooie beoordeling achter te laten. Prettige dinsdag en tot ziens!
Mooie woorden Elias. Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Tot de volgende keer!
Goedemorgen Ann, Wat een ontzettend mooie woorden. Dat is natuurlijk super om te horen. Daar doen we het voor! Tot de volgende keer en voor vandaag een fijne dag!
Inderdaad Maarten, je kan de ijskrabbers maar beter vast in huis hebben! Bedankt dat je de moeite hebt genomen deze beoordeling achter te laten. Fijne dag.
Beste Michelle, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Prettig te lezen dat je zo tevreden bent over alles rondom je bestelling. Fijne dinsdag!
Fijn! Veel plezier met de tasjes. Graag tot een volgende keer :).
Goedemorgen, Bedankt! Super te horen. Fijne dinsdag!
Beste Sabina, Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze mooie beoordeling te schrijven. De feedback is waardevol en nemen wij zeker mee. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens!
Super te horen dat je de volgende keer ook weer voor ons kiest! Bedankt voor deze mooie beoordeling Natascha.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Xian!
Goed te horen dat ook deze keer de pennen weer naar wens zijn geleverd. Fijne dag Leander.
Goedemorgen Marlène, Super. Veel plezier met de tasjes. We zien je de volgende keer graag bij ons terug. Fijne dag!
Super te horen Hennie. Fijne week!
Bedankt Annelies! Fijne dag.
Goedemorgen Brigitte, We wensen jou veel plezier met deze bestelling en zien je graag bij ons terug. Bedankt!
Op Pinkcube.nl bestelt u eenvoudig en snel promotieartikelen en relatiegeschenken. We hebben het ideale promotieartikel voor iedere gelegenheid en elk budget in ons assortiment. Bij Pinkcube verzenden we altijd gratis en communiceren we enkel duidelijke all-in prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij proberen u in onze webshop zo goed mogelijk te informeren over onze producten en de bijbehorende decoratie mogelijkheden. Komt u er zelf niet uit neem dan gerust contact op. We reageren altijd extreem snel via chat, e-mail of telefoon om u te helpen bij het vinden van de meest geschikte promotieartikelen en relatiegeschenken!