Héél fijne, vlotte werking

alles klantbeloftes worden nagekomen, zeer correcte prijs en vlotte levering. Perfect afgeleverd product

Correcte afhandeling, snel geleverd en nette borduring van mijn petten. Je hebt er een tevreden klant blij, de aanstekers een paar jaar geleden waren ook top!

precies wat ik wilde

snel, makkelijk en duidelijk! super handig !

Hele fijne pennen en snelle service

Nu voor de tweede keer bij Pinkcube besteld. De pennen bevallen zo goed dat we niet eens zijn gaan googelen of ze ergens goedkoper zouden kunnen zijn. Deze bestelling houden we er in !!

De bestelling en advies was goed alleen is 11 procent van de pennen niet in orde. Zij vertonen scheurtjes of vlekken

Zeer mooie pennen, mooi bedrukt en snel geleverd!

Ik heb heel wat websites afgespeurd op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding om pennen te laten bedrukken en Pinkcube kwam als beste uit de bus. En ik ben daarin niet teleurgesteld! Mooie pennen voor een nette prijs, goede bedrukking, makkelijk te bestellen en snel bezorgd! Meer kun je niet wensen toch? Ik kom zeker terug voor meer :-)

Goede service, snel geleverd

Het aangeleverde logo zou niet mooi staan en passen op het geselecteerde product. Dit werd ook tijdens de digitale proefdruk uitgelegd en gelijk werd het door de studio gemaakte alternatief getoond. Na akkoord zeer snelle levering! Nu worden de gedrukte zonnebrillen zelfs al tot op Ibiza gespot!

goede service en kwalitatieve producten

Vooral de snelle en correcte service valt op bij Pinkcube tegenover andere bedrijven die promo-artikelen verkopen. Producten zijn vaak dezelfde (of gelijkaardig) maar Pinkcube maakt het verschil met de persoonlijke opvolging.

Prima advies vooraf (via chat en telefoon). Binnen een half uur had ik een plaatje van de bedrukte pen en de offerte. De bestelling kwam eerder binnen dan verwacht en de kwaliteit is goed.

Bestelling perfect verlopen

Zowel de informatie als de bestelling op de website verloopt zeer vlot. De levering was nog sneller dan verwacht, en de goederen waren zeer degelijk verpakt. Kortom alles zoals je verwacht!

Een aantal jaar geleden al deze pennen bij Pinkcube besteld en ze zijn zo goed bevallen dat we ze weer besteld hebben. Ons logo is zo mooi bedrukt op deze pen. Echt een mooie weggever aan klanten. Alhoewel onze medewerkers er ook graag mee schrijven ;-).

Top bedrijf

Er is goed naar mij geluisterd ben goed geholpen div. samples ontvangen zodat ik de juiste keuze heb kunnen maken

Snel en kwalitatief hoogwaardig opgeleverd

Ik ben door Pinkcube heel goed geholpen met het kiezen van een te bedrukken product, dat daarna snel is geleverd. Het was de tweede keer dat ik zaken deed met dit bedrijf en ik ben zeer tevreden over hun service.

top service bij pickcube

vlot ontwerp ontvangen en vlotte levering

Enigszins teleurstellend

25 pennen besteld. Snel geleverd en zien er goed uit. Helaas 2 pennen niet goed 1x geen vulling en 1x vulling lek. Bericht gestuurd en snel een reactie dat er gekeken zal worden naar een oplossing. Helaas daarna niets meer vernomen. Teleurstellend!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed bedrijf met kwaliteit. Handige webshop met snelle respons op de offerte en afbeelding van de producten met logo. En snel geleverd.

Uitzonderlijk tevreden

Besteld, in spoed ontvangen mits kleine bijbetaling Ontvangen via. TNT Kwaliteit perfect Bien joué guys!! Hartelijk dank!

Mooi product, zorgeloos besteld

In het telefonisch contact werd alles duidelijk besproken en de bestelling liep zeer vlot. Het product is mooi en alles werd snel en mooi verpakt geleverd. Bedankt Pinkcube!

Bekers zijn mooi bedrukt en geleverd zoals aangegeven.

Bekers met naam laten drukken. Opmaak was simpel te doen. Bekers zijn goed verpakt verzonden. Iedereen was er blij mee.

Verwachting overtroffen

Ik had een logo gestuurd in matige kwaliteit. Even via de chat gevraagd of deze leesbaar was. Dat werd bevestigd. Het resultaat was verbluffend. Echt heel blij met het resultaat en service.

Niks op aan te merken

Ik wilde pennen die ik eerder had besteld nogmaals bestellen omdat ze weer bijna op waren en dat verliep allemaal soepel. Makkelijk de oude bestelling erbij pakken via het account en direct met 1 druk op de knop opnieuw bestellen. Ook weer snel en netjes afgeleverd dus op naar de volgende bestelling.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en een goed product! Erg blij mee..

Uitstekende service en producten

We hadden wat vragen over onze bestelling en werden heel fijn geholpen mbt kleuren etc. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen.

Heel leuk

Goeie kwaliteit en prijs. Fijn dat de oplage laag kan. Is voor een kleine ondernemer erg prettig. Duurde wel aantal weken voor het product er was, maar dat was voor mij geen probleem.

Heel erg goed geholpen! Resultaat ook heel erg mooi

ze dachten goed mee en ondanks de krappe deadline heb ik de bedrukte waterflessen op tijd gekregen. Resultaat was ook erg mooi!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.