Pinkcube is top, bezorging is dramatisch

Ik had een enigszins late bestelling, maar gelukkig kon Pinkcube snel leveren. Na een prima telefonisch gesprek over het ontwerp kwam al snel het bericht binnen dat het product klaar was en werd verzonden. De bezorging door UPS daarentegen was dramatisch. Zonder berichtgeving werd de leverdatum een dag uitgesteld en vervolgens werd er aangegeven dat er niemand thuis was toen het pakketje werd bezorgd, wat niet klopte. UPS heeft dit op geen enkele manier geprobeerd op te lossen, waardoor mijn bestelling uiteindelijk toch te laat was. Kwaliteit en design van producten was super! Cobclusie: Pinkcube is een top bedrijf, maar kan beter op zoek naar een andere bezorgdienst.

Fijne samenwerking

Het is steeds in orde met de bestelling en de levering .

Top bedrijf met top producten!

We hebben regelmatig artikelen besteld, deze zijn altijd goed, professioneel en tegen een goede prijs geleverd. Ook de werking van de webshop is perfect, vooral als je een voorbeeld aanvraagd. Binnen een uur digitaal geleverd.

Goed, en zeer makkelijk om te bestellen

Dit was de goedkoopste aanbieder, maar qua service heel goed. Eerst een ontwerp gemaakt, deze vervolgens online kunnen verbeteren, daarna pas betaald en zeer snelle levering.

Fantastisch!

Wij zijn heel erg blij met onze bedrukte Sky bottles. Het logo zit er perfect op. Echt een visitekaartje voor onze school!

Super service!

Wij hadden een spoedorder nodig en dat werd netjes gedaan. Helaas ging er bij het afleveren vanuit de bezorgdienst iets mis waardoor het pakket niet werd afgeleverd. Gebeld met Sarita en die heeft ervoor gezorgd dat we - met spoed- alsnog dezelfde dag onze bestelling kregen. Kortom, naast een goed product ook super service.

Snelle reactie en service

Goed contact gehad en snel gehandeld. Dus tevreden met het product en de snelle afhandeling.

De bestelling van de pepermuntjes was proper, tijdig en correct geleverd, waarvoor onze sterke waardering.

Vlotte afhandeling

Mooie ^prijs kwaliteitsverhouding. Leuk dat je een 3D-model te zien krijgt, waar je indien nodig nog veranderingen aan kan brengen.

Snelle service, mooi product conform verwachting

Snel geholpen, product voldoet aan mijn verwachting, levering was keurig op tijd.

Goede manier om gadgets te personaliseren

Ik heb eenvoudig gadgets kunnen laten personaliseren via de drukproef die ze maken. De bestelling is goed aangekomen en precies binnen binnen de tijd die ze hadden aangegeven.

Goeie service, snelle levering

Samples snel opgestuurd. Goed meedenken met andere opties. Supersnelle levering. Prettige communicatie. Goede telefonische bereikbaarheid.

mooi product, goede prijs, snelle service

Ik heb een kaartspel af laten drukken en de levering moest onder tijdsdruk plaatsvinden. Uiteindelijk de levering 4 dagen eerder gekregen dan was afgesproken. Heel blij mee. Het kaartspel zag er fantastisch uit.

professionele klantvriendelijkheid

Professioneel: snelle reactie tijd - behulpzaam bij vragen. Klantvriendelijk: het systeem liep vast bij goedkeuren van het gestuurde voorstel. Per mail werd dit professioneel en direct opgelost. Fijn! Prachtige tassen die voldeden aan mijn kwaliteitsverwachting - netjes verpakt.

Top van begin tot eind

Vraag? Meteen antwoord. Verandering? Meteen aangepast. Oder? Vrijwel meteen geleverd. Kortom: top!

gemakkelijk, snel en goed betaalbaar

Gemakkelijke ontwerp aanvraag en eventuele aanpassingen hierop worden snel aangeleverd. Verder een snelle levering vanaf opdrachtverstrekking.

Snelle, professionele dienstverlening!

Super fijn om snel tot een prachtig resultaat te komen, met de hulp van de werknemers. Deze antwoorden steeds erg snel op uw vragen & zorgen ervoor dat je product er goed uitziet. Daarnaast vonden wij het erg handig om steeds een mail te ontvangen wanneer het ontwerp aangepast werd en dit online te kunnen goedkeuren. Een aangename ervaring met dit bedrijf!

Snelle, duidelijke service.

Ik heb een duidelijk proefdruk ontvangen en kon hier gemakkelijk aanpassingen aan laten maken. De verzending was zeer snel, en werd omdat 1 product lichte vertraging had opgelopen apart verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de ontvangen producten.

Vlotte ervaring

Alles ging vlot: bestelling en levering.

Snelle levering!

Voor een opdrachtgever had ik met spoed pennen nodig met een logo bedrukking. Pinkcube heeft snel geleverd en mooi gedrukt.

Snel, klantgericht, goede prijs/ kwaliteit

Gewoon helemaal prima. Makkelijke site. In 3 klikken heb je je merchandisers geregeld:-)!

snelle goede levering van een leuke gadget die ook nog lekker is

Snoeppot met dropstaafjes besteld, met logo op de deksel. Goede kwaliteit, snelle levering, nette uitvoering, lekker snoep, aanrader!

Super snel en super vriendelijk!

Super snelle levering en nog eerder klaar dan verwacht. Ons event is mede door jullie fantastisch verlopen!

Kort, bondig, duidelijk

De bestelgeschiedenis is handig om te gebruiken, makkelijk bij te bestellen, snelle uitlevering, klantenservice speelt kort op de bal, is kort, bondig en informatief. Niet meer of minder dan nodig.

Tevredenheid!

Onze klacht werd naar volle tevredenheid opgelost. Dit heeft als gevolg dat we zeker weer daar gaan bestellen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.