Was hel goed

Uitstekende service en megaveel keuze

Onze eerste bestelling(2018) van 500 budgetbudget pennen met logo was netjes, pennen zagen er prima uit en schreven ook prima. Achteraf toch behoefte aan een wat luxer ogende pen die ook beter schrijft, dus toen de eerste pennen op waren een bestelling geplaatst voor pennen van 1,5 euro per stuk, goede pen, schrijft fantastisch en ziet er erg mooi uit. Helaas schoten de klikkers achterop de pennen al na enkele keren gebruiken van de pennen af. Hierover contact gehad met Pinkcube en erg netjes opgelost door het kosteloos toezenden van een nieuwe batch pennen.

Er werd snel en adequaat gehandeld. Onze keuze was niet aanwezig en Tom kwam met een alternatief. Deze kregen wij als sample opgestuurd. Na akkoord van onze kant werd de bestelling eerder dan verwacht al afgeleverd. Heel erg blij met de service.

Zeer goede service

Zeer handig om exact te weten wanneer alles geleverd wordt en dit werd ook nadrukkelijk nageleefd! Zeer tevreden van de bedrukking van mijn gadgets.

Prima geholpen door de medewerkers en een heel mooi product afgeleverd!

De medewerkers hebben mij prima persoonlijk geholpen. Het overleg over de uitvoering verliep ook prima. Ik ben heel tevreden over de geleverde sleutelhangers! Bedankt!

Mega

Snelle service. Snelle levering. Goed geholpen

Prachtig

Alles was piekfijn in orde,zowel het ontwerp als de levering,top team

Het was heel goed alleen kwamen wij er later achter dat niet op alle paraplu's een logo was bedrukt die hebben we er uit gehouden omdat we dat niet konden meegeven.

Ik wou dat elke leverancier de klant zo behandelde als Pinkcube!

Ik had gele pennen besteld maar kreeg meer de kleur oranje binnen. Na mijn telefoontje is dit meteen netjes, vriendelijk en respectvol opgelost door mij een nieuwe zending pennen te sturen die ook inderdaad echt geel is. Kosteloos verzonden en binnen 1 dag. Petje af Pinkcube!

snelle service, goed product

De bestelling kwam sneller dan vooraf was aangegeven.

Makkelijk en snel

Heel gemakkelijk kun je een product kiezen en met je logo aanpassen en supersnel ontvang je dan je gekozen product. Precies zoals op het voorbeeld. En dan zie je dat je ook nog eens een bijdrage hebt gegeven aan de cliniclowns. Helemaal top.

Wauw wat een snelle en fijne service

Bestelling ging perfect. Erg duidelijk allemaal, goede prijzen, duidelijke communicatie en snel geleverd. Pennen schrijven zo fijn! Ivm ziekte kan ik vaak pennen niet lekker vasthouden of een kaartje mee schrijven maar met deze pennen wel. Pennen waren cadeau voor iemand maar kreeg via hem een aantal mee. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

Meedenken en op tijd leveren

Meerdere keren besteld nu. Altijd snelle reactie, mensen die meedenken en op tijd leveren. Daar kan je wat mee als je een evenement organiseert. Dank voor jullie service.

Meedenken en op tijd leveren

Meedenken en op tijd leveren!

Meedenken en op tijd leveren!

Snelle levering en mooi resultaat

De tag werd op tijd en snel geleverd. De tag had ook het gewenst resultaat. Als ik 1 minpuntje mag geven, dan is het dat er heel weinig schrijfruimte is om te noteren.

Mooie producten

Bij Pinkcube weet je altijd waar je aan toe bent, duidelijke tijdslijnen en de producten worden altijd zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd.

Snel en goed geleverd

Tassen waren snel bedrukt en geleverd. Goede kwaliteit. heel fijn!

Snelle levering & bestelling

Redelijk handige website om bestelling & ontwerp te maken. Ondanks een aantal wijzigingen toch snel geleverd uiteindelijk.

Perfect!

Snelle gemakkelijke communicatie met Pinkcube en super snelle levering van de pennen.

Top bedrijf, snelle en makkelijke afhandeling en goed product!

makkelijke webshop, snelle levering.

goede service

Een goede service, denken met je mee, snelle levering Ik bestel een volgende keer weer !

Bestellen polyester rugzakje met opdruk .

Na het bestellen kreeg ik snel reactie. Meesturen vh logo ging heel makkelijk. Terwijl ik alleen maar een foto had. Voorbeeld tasje goed te zien. Bericht gekregen toen het opgestuurd werd. Dus prima gegaan.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.