Prima service en snel antwoord op mijn vragen

Prima service en snel antwoord op mijn vragen

Snelle levering en goede service

Men antwoord snel op vragen en leverd ook snel. Zeker een aanrader.

Uitstekend!

netjes in communicatie, meedenkend met de klant, snelle verzending en levering, fijn om zaken mee te doen.

Erg fijn bedrijf om mee samen te werken.

Behulpzaam en ze denken mee als er een aanpassing in het ontwerp nodig is. Erg fijne samenwerking.

Uitstekend!

Fijne service en snel contact. Bestelling werd ruim op tijd en naar wens geleverd! Aanrader :)

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie, snel antwoord, gemakkelijk telefonisch te bereiken, transparantie! Samengevat: fijne samenwerking.

prima gelopen

Handige site om te zoeken/kiezen, bestelling keurig en op tijd uitgevoerd.

Pinkservice is vlot bereikbaar en maakt je ontwerp totdat je tevreden bent. Ook al zijn dit meerdere keren, dat maakt niet uit. Mooi eindresultaat ook. De vooropgestelde levertijd die ze op de site hebben staan, wordt ook aangehouden. Een aanrader!

Snel geleverd en mooie drukwerk

We zijn zeer tevreden met de geleverde promotieartikelen. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Snel en goed geregeld!

Snelle service en artikelen heel snel binnen! Kwaliteit ook goed.

Snel en goed!

Ik was al langere tijd op zoek naar een bepaalde pen maar kon deze slechts in zeer grote aantallen bestellen. Bij Pinkcube was dat gelukkig anders! Hier kun je ook kleinere aantallen bestellen, zo fijn! Het bestellen was makkelijk en de bezorging was snel. En dd pennen schrijven heerlijk :-) Dus dik tevreden!

Top kwaliteit

De bestelde pennen zijn snel geleverd, ondanks dat ze in het weekend besteld waren. De druk van het logo op de pennen ziet er daarnaast goed en kwalitatief uit.

Schitterend

Super resultaat, snelle levering en en perfecte ondersteuning bij de keuze van onze petten.

Zeer deskundige hulp met een snelle levering

Zeer vriendelijke hulp gehad waarbij men zelf met oplossingen kwam voor mijn probleem/vraag. De levering van de bestelde producten was zeer snel en precies.

Perfect!

Last minute bestelling gedaan, maar snel geleverd en super mooi de chocolade cubes met logo!

Super mooi product!

Heel blij met de mooie bandjes die jullie geleverd hebben. Het ziet er echt te gek uit. De communicatie was ook heel goed. Tijdens het ontwerp proces kon ik makkelijk schakelen met Pinkcube. Toen de levering wat vertraagd was werd ik netjes gebeld. Super!

Prima, snelle levering en zeer tevreden.

Prettige service, snelle levering en een bedrijf dat flexibel kan denken.

Het resultaat was geweldig.

Bij de eerste zending bleek de kleur van de pen donkerder te zijn, waardoor de zwarte opdruk minder goed leesbaar was. Na een mailtje volgde een snelle reactie met een passende oplossing: 100 nieuwe pennen met witte opdruk. Zonder verdere kosten voor mij als klant. Zeer vriendelijk en adequaat opgelost. Hulde.

Redelijk goed

De eerste 2 waren goed de 3e bestelling beetje goedkoop en schade aan brillen

Mijn eerste bestelling bij Pinkcube. Ik kende het bedrijf niet en was wat onzeker toen ik moest betalen voor levering. Na een telefoontje met de boekhouding hadden we een akkoord en heb ik besteld. Positieve ervaring, hulpzaam, vriendelijk, vlotte levering. Prijs/kwaliteit ok. Een aanrader.

Snelle levering en het product voldoet aan de beschrijving :-)

Snelle levering en het product voldoet aan de beschrijving :-)

Goede communicatie en snelle levering.

Mooie pennen, snel geleverd en top service!

Via de chat zeer snelle en behulpzame reactie. In eerste instantie niet het juiste bestand, maar deze is door Pinkcube voor me omgezet. Al met al binnen een paar uur ontwerp klaar en 3 dagen later de pennen op de deurmat. Al met al top!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.