In principe is het altijd goed gegaan met de bestellingen, levertijd maar de laatste bestelling niet. 1 dag voor de levering vd wijnkoeler kreeg ik een telefoontje dat het niet ging lukken?! Een verkeerde telling uit het magazijn. Kan gebeuren maar 1 dag vt voren is wel heel naar. Ook de hammen doek kwam weken later binnen, we hebben ons zomerpakket maar naar de herfst verschoven,.. Hahaaa Verder is het nu wel allemaal netjes binnen gekomen, en van mooie kwaliteit. Nog lekkere brownies gekregen , voor het ongemak, leuk.

Snel en correct geleverd

Mooi product dat hopelijk veel van onze klanten zullen kunnen appreciëren.

Heel vriendelijk personeel en goede service! Tevreden klant!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit tassen, niet te dunne stof en mooie bedrukking

Snelle en perfecte afhandeling van gewenste bestelling

Nadat ik al mijn wensen op de site had doorgegeven samen met de logo’s kreeg ik een eerste ontwerp na enkele minuten. Dit heb ik via telefonisch contact makkelijk kunnen optimaliseren en de drinkbussen waren klaar voor productie. Zeer vlotte service van ontwerp tot levering op enorme korte tijd. Aanrader. Bedankt voor de aangename samenwerking.

Prima service, jammer van het corona excuus

Prima service vanuit Pinkcube geleverd. Hadden iets beter met de updates kunnen zijn. We hadden ongeveer 3 maanden geleden de mokken besteld. Toen gaven ze al aan dat dit ongeveer 3 maanden levertijd had vanwege schaarste op de markt enz. Pluspuntje was geweest als ze uit zichzelf een update hadden gegeven op de geven datum dat de mokken geleverd zouden worden, en nog niet geleverd konden worden. 2 weken later, waren de mokken gelukkig wel in huis.

Duidelijke en makkelijke site en perfecte levering

De site en de manier van bestellen is goed en makkelijk, de levering snel en goed.

Zeer goed geholpen en mooie pennen ontvangen

Ik wilde pennen met mijn bedrijfslogo te laten drukken. Op de door mij gekozen pennen bleek het logo niet goed te passen, maar men had wel een suggestie voor pennen waar deze wel op paste. het logo staat er goed en professioneel op, het bestellen was heel eenvoudig.

Goed bedrijf, fijne service.

Goede kwaliteit van de producten en een nette service

Een uur na het aanvragen van mijn offerte werd ik al gebeld en twee dagen later kwamen er twee gratis proefartikelen binnen. Zeer nette en snelle service. Pinkcube denkt met je mee en beantwoordt alle vragen.

Snel eb volgens afspraak geleverd, behulpzaam en professionele medewerkers .

Via de website een offerte aangevraagd, binnen een dag binnen incl. druk proef. Proef monster zijn toegestuurd zonder probleem. Goede service en snelle levering

snelle en keurige levering

Correspondentie onderling ging prima. Eerst een sample aangevraagd. Keurig volgens planning geleverd.

Keurig en snel

Mijn promotie pennen waren bijna op even op de site nabesteld en binnen een week in huis. En weer dezelfde kwaliteit van opdruk als de vorige bestelling. Prima!

Zeer tevreden en nette service

Alles netjes verzorgd.

Alles ging prima

Goede kwaliteit, snelle levering, top service!

Bijzonder snelle levering en prettige communicatie

Voor ons bedrijf ABS Actual Business Services hebben wij een honderdtal paraplu's laten bedrukken. Na wat surfen op het vond ik Pinkcube de meest prettige website hebben. Na een offerte geplaatst te hebben en nog wat vragen gesteld te hebben kreeg ik direct antwoord. Ook kregen we naar wens een sample toegestuurd. De levertijd zou 2 weken zijn, maar we hadden de plu's al binnen een paar dagen en ze zijn echt helemaal perfect!

Super goede kwaliteit

Mijn ervaring bij pinkcub3, heb ik tot nu toe als supergoed ervaren

Supersnelle service!

Meerdere offertes gestuurd. allemaal opgevolgd. netjes. Bestelling betaalbaar en snel klaar. Pennen zien er in realiteit luxer uit dan online. Helemaal tevreden!

Een snelle reactie op vragen en mogelijkheden en een top levering!

Tevreden met de service en product

Mooi product en tevreden met de service.

Goed!

De offerte, drukproef en levering waren snel geregeld en we zijn erg tevreden over het product!

Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een voorbeeld hoe het ontwerp er uit zou zien. Ik had hierna nog een korte vraag welke direct werd beantwoord! Snelle service en goede kwaliteit.

Perfect, afspraken worden goed nagekomen en kwaliteit is zoals we dat verwachten !!

Goed meegedacht over artikelen in ons zomerpakket voor de medewerkers van het bedrijf. Meerdere artikelen, keurig en op tijd geleverd in goede kwaliteit !!

Uitstekende service!

Klantenservice denkt en helpt mee. Pinkcube heeft zelfs geholpen om ons logo om te vormen, zodat het perfect aansloot bij de zonnebrandcrème. Daarnaast een zeer snelle levering.

De zorg en service was in 1 woord een 10.

Zo veel aandacht en hulp, terwijl ik laat starte met mijn bestelling en er erg veel druk was. Ik werd terug gebeld, er werd mee gedacht. Er kon van alles veranderd en geregeld worden. En het was er dik op tijd en het product is fraai. Dus super.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.