Prima snelle levering

Handig notitieboekje,

Snel geleverd zoals verwacht.

Producten zijn snel geleverd. Zelfs eerder dan de aangegeven datum. Producten zijn zoals verwacht, niks op aan te merken.

Hele fijne service!

Ik heb hier voor het eerst pennen besteld en ik had geen kant en klare afbeelding. Deze is vlot op maat gemaakt en zag er keurig uit. De pennen zijn snel bezorgt en het resultaat was helemaal goed. Ik ben zeer tevreden!!

Snelle, duidelijke informatie en perfecte service

Wat ik prettig vind aan het werken met Pinkcube is dat er contact blijft. Het is niet bestellen en er weer vandoor. Dat zorgt ervoor dat je je gewaardeerd voelt als klant. En de producten laten ook niets te wensen over.

Perfecte ondersteuning en heel snel

Perfecte ondersteuning en heel snel. Top.

Perfecte ondersteuning en heel snel

Perfecte ondersteuning en heel snel. Top.

Perfecte communicatie

Zeer goede wisselwerking om aan de wensen te kunnen voldoen

goede communicatie

We hadden een vraag en de klantenservice was meteen beschikbaar. na de offerte kregen we bijna per omgaande een mail met het voorstel van de bedrukking. snelle communicatie, top!

Happy!!

Zeer tevreden, Prijs/kwaliteit. Hulp/antwoorden Service/levering

Een bedrijf wat beloften nakomt

Overzichtelijke webshop, mooie producten, scherpe prijs en snelle levering!

Goede en persoonlijke service!

Ik ben ontzettend snel en goed geholpen. Fijne website om ontwerp in te dienen. Kreeg de offertes/ontwerpen al heel erg snel, goede service!

Snelle en goede persoonlijke service!

Pinkcube deed een prachtig voorstel van lay-out van ons logo. Een snelle correcte levering. Dank voor de vlotte samenwerking.

Snelle en goede persoonlijke service!

Super geholpen om het logo aangepaste te krijgen op de pen en zeer goede kwaliteit

Prettige service en snelle bezorging!

Ik heb online pennen met een logo voor een evenement besteld. Daarna nog telefonisch contact gehad en het logo gemaild. Prettig en vlot geholpen en de pennen waren er al met een paar dagen. Top!

Prettige service en snelle bezorging!

Goede en snelle service vooraf en snelle levering

Ondanks dat alles digitaal verloopt, krijg je op geen enkel moment het gevoel dat dat als onpersoonlijk wordt ervaren. Het komt door de goede en duidelijke uitleg over de te volgen stappen.

Vriendelijke medewerkers, goede service.

Vriendelijke medewerkers, goede service.

Alles ziet er super goed uit

Makkelijk bestellen super geregeld zeer zeker vaker bij jullie bestellen grote keuze

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.