Alles ziet er super goed uit

Makkelijk bestellen super geregeld zeer zeker vaker bij jullie bestellen grote keuze

snelle antwoorden, snelle bezorging en nette bedrukking

Ik had steeds binnen een half uur reactie op nieuwe ontwerpen. Fijne service en snelle levering!

Top service!

Prachtige fles met logo ontvangen en een zeer snelle service! Top bedrijf!

Super service

werkt erg fijn.

Na online een bestelling te hebben gedaan hebben wij de producten snel geleverd gekregen. Goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Super!!!!

Net zoals vorige keer was de levering weer dik in orde. Heel snel geleverd en de kwaliteit en opdruk van de tasjes is super!

Nette en heldere service

Als je een bestelling plaatst krijg je deze keurig opgemaakt volgens specificaties geleverd.

Snelle en goede levering, hoge kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden met onze bestelling bij Pinkcube. Duidelijke communicatie over levertermijn. Logo hebben we er mooi op kunnen laten drukken met goede kwaliteit handdoeken.

Geweldig!

Snelle levering, mooie flessen. Super tevreden.

Prima product en snelle levering

Prima product, snelle levering

top bedrijf!

kwam er via de site niet helemaal uit. gebeld met Pinkcube en hielpen me er telefonisch doorheen. Goed bedrijf wat zeker een aanrader is.

Super mooi resultaat en snelle service

Bedrukking van pennen. Super snelle levering

TOP!

Goede service! Als ik om een ontwerp vroeg voor op een tas, paste ze deze elke keer naar wens aan. Mooie tassen ontvangen, en mooi bedrukt! Helemaal tevreden.

Topproduct en super levering

Na veel gezoek eindelijk bij Pinkcube uitgekomen. Product uitgezocht en het te drukken logo ge-upload naar de site. Door hun zelf overgezet naar een bruikbare versie. Voorbeeld zag er al super uit en levering bijna een week eerder dan verwacht. Aanbeveling voor iedereen!!!

Competente partner met gebruikersvriendelijke webwinkel voor reclameartikelen

De pagina is duidelijk opgebouwd en voert je makkelijk door het bestellingproces. Eens besteld wordt je altijd goed op de hoogte gehouden over de status. De vlotte levering en het perfect product maken de inkoop naar volle tevredenheid compleet.

Competente partner met gebruikersvriendelijke webwinkel voor reclameartikelen

Top, geweldig en heel snel

Vorige week pennen besteld met logo van mijn bedrijf. Een paar dagen later had ik ze al in huis. Super snel, en zeer mooie pennen. Echt een aanrader. Tot de volgende keer, ik kom zeker terug.

Prettige service en toffe vernieuwende gadgets

Pinkcube heeft een mooi aanbod aan gadgets en relatiegeschenken en blijft hun aanbod vernieuwen. Wij bestellen regelmatig nieuwe geschenken en zijn erg tevreden over de procescommunicatie en de leveringstijden.

Ik ben steeds snel geholpen geweest en kreeg ook elke keer snel een nieuwe proefversie online aangeboden. Jammer dat het logo niet groter kon gedrukt worden, tenzij je meer of 100 euro moest opleggen. Dat was een domper en dat hadden wij er dan niet voor over. Maar dat is een eigen keuze :-)

Goed product, goede en snelle service

Mooi product voor goede prijs!

We werden goed geholpen qua ontwikkeling drukwerk en nabestellen is supersimpel!

Snelle levering en mooie opdruk

Wij zijn erg tevreden met de strandtassen, ons logo is er mooi op bedrukt en de kwaliteit is goed. Daarnaast zijn de tassen snel geleverd.

Niet vlekkeloos, maar wel tevreden

Pinkcube is pro-actief en communicatief. Ze denken en werken goed mee. De plaatsing van onze logo's en ontwerpen ging helaas niet geheel vlekkeloos. We moesten vaker om aanpassingen vragen dan nodig zou moeten zijn, want de designs waren al pixelnauwkeurig aangeleverd. Aandachtspunt voor de toekomst. Een productiefoutje werd adequaat opgelost. Kortom, een tevreden klant.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.