Snel ontwerp + levering

Prima service, ontwerp was snel gemaakt en naar wens. Ook levering was op korte termijn geregeld.

Mooi ontwerp

Supper snel gedaan en mooi systeem, en het uiteindelijke resultaat is supper. Dus helemaal tevreden mee.

Echt Top service

Een tijd geleden hadden we pennen met opdruk besteld . Nu wilde we dat weer doen via chat hulp gevraagd om dezelfde pennen te bestellen . Echt wat bestel info van de vorige x te hebben gedeeld zonder veel moeite gewoon de 100 pennen besteld en binnen 3 dgn geleverd . Ik blij collega s blij. Echt Top service

Schitterende service met correcte en snelle levering.

Correcte opmaak van de drukproef en levering binnen de afgesproken termijn.

Eenvoudig bestelproces; snelle bezorging

Bestellen verloopt snel en eenvoudig. Ik had mijn bestelde producten snel in huis. Deze voldoen geheel aan mijn wensen. Blij mee!

Aangename samenwerking

We bestelden al meermaals bij Pinkcube, en zijn elke keer tevreden van het resultaat. Aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering!

snelle service

vlotte reactie op de voorstellen snelle service houden de klant op de hoogte als de levering later is als gepland

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Wij krijgen heel snel offertes + digitale ontwerpen op maat! Aanpassingen gebeurden ook heel vlot, idem voor de drukking + levering

Mooie pennen

De pennen zijn van goede kwaliteit.

Uitstekende service

Had opnieuw dezelfde pennen besteld, 1 dag later had ik de bestelling, prijs/kwaliteit zeer goed .

Uitstekende service

Simpele website, snel geholpen, nette prijs en keurig ontwerp.

Gelukkig denken ze bij Pinkcube van begin tot eind mee, ook al heb je je ontwerp goedgekeurd en zij denken iets te zien wat niet de bedoeling zou zijn, nemen ze nog even contact op. Zeer klantgericht en vriendelijk.

Perfecte service

Al vele malen bij pinkcube ee bestelling gedaan, altijd goed bevallen. Snelle offertes, goede service en snelle bezorgen. Ik raad pinkcube zeker aan !

Perfecte service

Er was een fout in het ontwerp, een hele correcte afhandeling en dus goed opgelost!

Wij hadden bekers besteld, maar helaas zat er een drukfout in de bestelling. Een herstel oplossing was er niet, dit is allemaal netjes persoonlijk aan ons uitgelegd. Pinkcube kwam met een goede oplossing in de vorm van een korting. Zo wordt het product (700 stuks) niet vernietigd en hebben wij het vertrouwen om de volgende keer weer te bestellen.

Goede service en snelle levering

Bij Pinkcube 1000 pennen besteld. Binnen 1 dag waren ze bedrukt en wel binnen. Schrijven heerlijk en zien er leuk uit.

Snelle service, goede kwaliteit!

Goede service!

Heel tevreden

Uitstekend geholpen

Erg klantvriendelijk en gedreven. Oplossingsgericht.

Kwaliteit in begin tot eind.

Het klinkt niet alleen mooi, het is ook echt zo. PinkCube heeft kwaliteit geleverd vanaf het begin tot aan het einde. De communicatie was snel en zo ook de levering. Onze ideeën zijn omgezet in een heel gaaf eindresultaat. De afspraken die gemaakt zijn, kwam een ieder na. Die éne punt tot de tien, zit ‘m in het vooraf betalen. Daar waren wij niet op ingesteld, en was pas duidelijk toen wij de productie wilde starten. De 9 zijn jullie meer dan waard. En de connecties die gemaakt zijn, behouden wij zeker. Oftewel, tot ziens!

Snel en duidelijk

Pinkcube levert snel, is duidelijk in de communicatie en de prijzen zijn alleszins redelijk. Goede ervaring mee!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.