mooi product en goede service

goed geholpen met de bestelling te plaatsen

Sneller dan verwacht!

Was erg goede ervaring: - Voor de opdruk stuurde ik het design op - Daarna kreeg ik eerst een voorbeeldplaatje voordat ze gingen drukken - Na mijn akkoord gingen ze aan de slag (alles binnen 1 uur) - En toen kreeg ik alles gelevered ruim binnen de levertijd Zou hen zeker aanraden!!

Snelle afstemming en aflevering

Ik ben blij met de snelle afstemming en aflevering met en door Pinkcube. Ik heb bij jullie een aantal bidons laten bedrukken. Wat misschien beter kan voor een volgende keer: Kan je een klant een voorstel doen voor het verder ontwerpen van de bidon (indien die hier om vraagt)? Met jullie kennis en expertise kan je een klant helpen zijn ontwerp nog beter te maken.

vlotte communicatie en levering

Er diende wat heen en weer te worden gemaild rond ons ontwerp, maar dat werd mooi opgevolgd!

Communicatie goed alleen het resultaat van de gravering is zo klein dat het bijna niet te lezen is

Communicatie goed alleen het resultaat van de gravering is zo klein dat het heel moeilijk te lezen is , alleen met de juiste licht inval zie je het erg jammer !!! Afz Jeroen noijen Bowij verhuur D.d. 22-3-2021 Na bovenstaande recentie heeft pincube netjes contact opgenomen met de mededeling dat ontevreden klant zijn niet de bedoeling was en ze het graag op wilden lossen , heb van de week dan ook allemaal nieuwe hangers thuis gestuurd gekregen met een perfect resultaat Dat noemen wij goede service!!! Dus zeker een betrouwbaar bedrijf !!! Mvg Jeroen Bowij verhuur

snel en correct

handige werkbare webside

Goede communicatie en denken goed mee

Contact wordt goed onderhouden. Medewerkers denken goed mee en geven je een fijne reminder. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle Service en Snelle levering!

De service van Pinkcube is snel en flexibel. We hebben 3 verschillende ontwerpen aangeleverd en daaruit de mooiste versie gekozen. Dit ging allemaal super snel. Na akkoord hebben we binnen een paar dagen de bestelling binnen! Personeel is blij met de schaallinialen en zelfs de klanten worden er enthousiast van.

super snel

Super snel geleverd en zeer makkelijk te bestellen

Mooie bedrukking

De bedrukking is goed, het product is mooi en op tijd geleverd.

Zeer mooie powerbanks, wij zijn tevreden!! bedankt!

Ontzettend fijn!

De service is erg goed. Elke vraag wordt heel snel beantwoordt. Ook is de levering van de promotieartikelen snel :)

Perfecte snelle levering

Perfecte levering en snel meegedacht om naar onze wens te realiseren

Snel, prima, tevreden!

Snelle service, niet te duur en prima bestelling. Zou het aanraden om hier te bestellen.

Snel besteld (eenvoudig) & snel geleverd

Dit betrefde een herbestelling. Ik hoefde de logo's niet meer opnieuw up te loaden en de proefversie goedkeuren was ook niet nodig. De geleverde pennen zagen er precies hetzelfde uit als de oude. Helemaal top!

De flessen waren snel geleverd en zagen er eg goed uit. Ook het logo erop was erg netjes gedaan. Goede communicatie.

Fantastisch geholpen, snelle levering en goede kwaliteit!

Er werd actief meegedacht met het ontwerp en in korte tijd gehandeld en geschakeld. De tasjes zagen er super uit en werden op tijd bezorgd.

Altijd goed

Ik heb diverse keren ordertjes geplaatst en het gaat altijd goed en snel en de bedrukkingen tot volle tevredenheid. Dit bedrijf is een aanrader Gr. John

zeer snelle levering

Eenvoudig en duidelijk bestelproces. Supersnelle levering.

Tevreden.

Tevreden over het resultaat, alsook de snelle levering.

snelle levering en goede kwaliteit

Zeer tevreden over het bestelde product. Levering was snel en je wordt op de hoogte gehouden van bestelling tot levering.

Zoals het hoort...

Duidelijke website, makkelijk bestellen en vlotte reactie op per email gestelde vraag.

Top product snel geleverd

Heel tevreden voor de 2e keer besteld. Hoefde daarom geen uploadkosten meer te betalen. Dat scheelde enorm. Ook het alvast offerte vragen en later bestellen werkte prima. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen.

Super makkelijk en snel

Het is super makkelijk om een opmaak te creëren en te zien hoe het eruit komt te zien met eigen logo. Snelle en duidelijk levering!

Perfecte service, werden goed geholpen. Zelfs meerdere ontwerpen ontvangen en snel geleverd.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.