Correct

Correct en stipt

Goede service en snelle levering!

Was opzoek naar een muts met bedrijfsreclame. Via een collega bij Pinkcube terecht gekomen. Dit is ons zeer goed bevallen. Goede begeleiding en een zeer net eindproduct. Wij raden Pinkcube dan ook voor iedereen aan!

Zeer goede service , snel geholpen en snel geleverd !

Ze erg geapprecieerd , de hulp en snelle service

Prachtig resultaat.

Ben heel tevreden over het resultaat en de snelheid van leveren. Maar ook over het contact met uw medewerkers. Alles verliep naar wens!!!

Makkelijk en snel

Zeer positieve ervaring! Snel terugkoppeling gekregen voor ontwerp en levering was sneller dan in eerste instantie aangegeven. Glazen zijn zoals verwacht.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Met een klantenSERVICE zoals je die graag wilt. Ik ga PinkCube zeker aanbevelen.

Precies zoals we wilden

Prima pennen met ons eigen logo erop. Dat wilden we al heel lang. Bij Pinkcube vonden we pennen voor een mooie prijs. Super blij mee

Goede pasvorm, lekker warm en mooie kleur. Snelle levering en precies zoals wij het product geleverd wilden hebben!

top gedaan

onze flessen zien er geweldig mooi uit!

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goede service en snelle levering

Fijn contact gehad, zowel per mail, telefonisch als via de klantomgeving. Snelle, behulpzame medewerkers en een mooi resultaat tot gevolg

Goede Snelle Service

Product doet aan de verwachting, mooie opdruk en snel geleverd

zeer professioneel en goed afgehandeld

ik ken de firma van vroeger en nog steeds tevreden van en vlotte afhandeling

eerlijk advies en super goede en snelle levering

Tijdens het bestel proces werd er eerlijk advies gegeven, werd tijd genomen en niks gepusht, bezorging was super snel en product naar alle tevredenheid ontvangen

Snel en duidelijk qua communicatie

Goede communicatie, ook met de proefdruk. Er wordt snel geschakeld, levering was er snel en de kwaliteit prima!

Topkwaliteit van balpennen en mooie bedrukking van logo

Balpen met bedrukking gekocht en deze zijn van goede kwaliteit en scherpe bedrukking zeker een aanrader

Zelfs in deze tijd kun je een 10 halen! Helemaal perfect!

Het uitzoeken gaat prima op de site...de klantenservice is er om je continue bij te staan bij vragen en informatie te geven over dingen die je zelf niet meteen in de gaten hebt. Snel verzonden en foutloos afgeleverd! Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf, maar zeker niet de laatste! Zegt het voort...

snel, accuraat en zeer klantvriendelijk

Ik ben zeer goed geholpen geweest en kreeg binnen de paar seconden concreet antwoord op mijn gestelde vragen. In de toekomst zal ik eerst zien of dit bedrijf onze gewenste artikelen heeft want ook de levering is snel

Prima hulp met het maken van het ontwerp en snelle service

we zijn heel tevreden over de aankoop van de balpennen

De aankoop van onze balpennen is een succes Iedereen vindt ze super ,elegant en mooi in de hand om ermee te schrijven . we zijn echt heel tevreden over ons logo, mooi fijn uitgewerkt. In de toekomst gaan we nog artikelen bestellen. Bedankt !

Ik al meerdere keren zaken gedaan met Pinksteren. Er wordt altijd snel en goed gehandeld. Handig ook dst je kunt inloggen en oude bestellingen kunt bekijken en van daaruit opnieuw bestellen. De leveringen zijn ook altijd snel en op de beloofde datum!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.