Prettige service, snelle levering

Bij het ontwerp werden we goed geholpen, er wordt meegedacht. Na het bestellen van de producten konden we deze snel ontvangen. Wij zijn zeer tevreden met de service van Pinkcube.

We zijn erg tevreden

We zijn tevreden over de service en het resultaat. Jammer dat het systeem niet helemaal volgens plan werkte. Maar toen we belden om de digitale proefversie is dit op een fijne manier opgelost. En nu zijn wij de trotse eigenaar van een mooie pen van ons bedrijf.

Prima en simpel contact van idee tot ontwerp

Het was gemakkelijk een keuze te maken en samen met Pinkcube het ontwerp te maken. Tevreden klant

Vlotte, snelle service tegen zeer scherpe prijs!

Beste, bedankt voor deze zeer snelle en vlotte service die ik kreeg. Elke vraag werd binnen de kortste keren beantwoord en aan de leveringstermijn werd ruimschoots voldaan... zelfs bijna 1 week vroeger! Het resultaat is meer dan voortreffelijk! Bedankt!

Keurig!

Alles digitaal te regelen, goede telefonische hulp, Mooie producten!

goede kwaliteit en supersnelle levering

supersnelle levering en produkt voldoet prima aan de verwachting

Super geregeld!

Bestelling is netjes, goed en snel afgehandeld. Na aanvraag offerte binnen een half uur al het digitale ontwerp ontvangen. Gelijk goedgekeurd en bestelling nog eerder ontvangen dan de verwachte leverdatum. Kortom; top service!

Super goede ervaring met pinkcube

Bedrijf met veel kennis, uitstekende service. Zeer behulpzaam en meedenkend.

Fijne site om te zoeken en te bestellen en vlotte afhandeling!

Fijne site om te zoeken en te bestellen en vlotte afhandeling!

Prima service!

Ik had iets vergeten in het adres, omdat ik op automatisch invullen had geklikt. Waarna ik gebeld werd of het adres wel klopte. Pakket is netjes aangekomen. Zelfs een paar dagen eerder dan verwacht.

Je besteld, betaald en een uurtje later is uw ontwerp klaar . En het is goed materiaal !

Duidelijke communicatie directe aanpassing ontwerp duidelijk ont werp goede prijs snelle levering top dus

Helemaal top

Snel geleverd en goede ondersteuning met maken van het ontwerp van de wikkel.

Geweldige service, advies en kwaliteit!

Een aanrader! Klantvriendelijk, tijdig en hoge kwaliteit. Betrf een spoedbestelling. Komen hun afspraken helemaal na.

goed en snel

Voldoende keuze en de begeleiding is prima.

Ik heb besteld en kort daarna waren ze al geleverd. Het enige minpuntje vond ik dat ze allemaal afzonderlijk in een klein plastieke zakje verpakt waren. Ik vind dit nogal verspillend en milieuvervuilend. Maar voor de rest geen commentaar

Snelle service van een stevig product!

Ik belastende herbruikbare bekers om te gebruiken (en te verkopen) tijdens take away, Saar mijn horeca zaak gedwongen moet sluiten. Snelheid en kwaliteit waren hier van belang. Er werd super snel gereageerd voor het opstellen van het ontwerp, daarna duurde het slechts enkele dagen voor de bestelling werd verzonden. De bekers zijn ook van deftige kwaliteit en zijn hier al heel vaak gebruikt! Super tevreden!!

Snelle levering, mooi produkt

Pennen besteld, zeer snelle levering! Logo in juiste kleuren/

Betrouwbaar en klantgericht

Zeer behulpzaam en denken met de klant mee. Staan altijd klaar voor je en helpen je met goed advies. Zijn daarnaast zeer flexibel. Conclusie: zeer goed!

Erg mooi product!

Makkelijk besteld, goed geholpen en binnen de afgesproken tijd was mijn bestelling ontvangen.

We hebben reeds meerdere bestellingen geplaatst en de levering gaat altijd vlot en correct.

We zijn als stichting zeer tevreden over de samenwerking met Pinkcube. Alleen is het voor ons moeilijk om de betalingstermijn aan te houden. We hebben een centrale financiële dienst waarbij uitgegaan wordt dat er een betalingstermijn is van 27 dagen hetgeen niet strookt met de betalingsvoorwaarden van Pinkcube. Daarom moeten we steeds een uitzondering aanvragen hetgeen niet altijd mogelijk is. We hopen dat we in de toekomst meer respijt krijgen als het om de betalingstermijn gaat. Gr. Hans Faarts

Bestelling ging goed

K heb hetcal even geleden besteld, naar nog niets binnen dus wacht net smart af hie het er in het echt uitzuet

Pinkcube in drie woorden: persoonlijk, kwaliteit en service!

Na lang twijfelen om tassen te bestellen kwam ik uit bij Pinkcube. Door het persoonlijke contact via de chat had ik binnen no time een voorbeeld van mijn ontwerp. Ze hebben zelfs de moeite genomen om mijn ontwerp nog even naar mijn wensen aan te passen. De tassen hebben tevens een goede kwaliteit en kwamen snel binnen. Een echte aanrader!

#duidelijk, klantgericht, snel!

Duidelijk bestelsysteem, snel en prima contact met contactpersoon. De bestelde Bidons werden volgens afspraak op tijd geleverd! klasse dus en blije klant!

Professioneel en naar wens geholpen

Goed geholpen bij het bestellen van bedrijfskleding. Verschillende samples van jassen opgestuurd gekregen zodat we goed konden kijken welke het beste voor ons geschikt was. Snelle en vlotte communicatie met Steven.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.