Zeer goede en snelle service.

zeer goede service en de levering was perfect op tijd.

Een snelle & vlotte service met perfect resultaat

We bestelden een gepersonaliseerde eco pen opnieuw en dit werd zeer snel geregeld en geleverd. Veel sneller dan verwacht.

Goede service tijdens het bestelproces.

Fantastische service en snelle levering!

Ik heb een heel fijn contact gehad, snelle reactie en enorme flexibiliteit. Wij hebben jullie dan ook als prefered supplier aangemerkt binnen onze organisatie. Dank voor de Service!

Tevreden met Pinkcube

Communicatie verliep prima. Bestelde bidons en sleutelhangers zagen er goed uit. Tevreden met Pinkcube.

Super snelle service! En een heel mooi resultaat 👍.

We hebben onze bedrijfs pennen besteld, het ontwerp wat we kregen was goed en snel aangeleverd. Ook de levering van de pennen was goed en snel

1 woord: fantastisch

Website is overzichtelijk en de bestelling ging soepel. Product resultaat wat top! Ik zal hier in het vervolg vaker mijn reclame items bestellen

Goed meegedacht met het ontwerp, snel contact, prima levertijd en een goed resultaat.

Eenvoudig, snel en betaalbaar!

De eerste bestelling is goed bevallen, alles ging precies volgens afspraak en werd vlot geleverd. De bestelde pennen zien er goed uit en schrijven ook nog fijn! Ook een verrassend fijne en gebruiksvriendelijke omgeving voor mijn persoonlijk account. Mooi overzicht.

Goede service en ook vlot!

De 1e druk van mijn pennen was niet helemaal goedgegaan, maar dit is keurig opgelost en heb nu wel de goede pennen.

Snelle afhandeling en levering

Het ontwerp van de pennen met bedrijfslogo ontving ik binnen een half uur. Pennen werden vervolgens vlot en netjes geleverd. Goede prijs, goede service. Zeker een aanrader!

Duidelijk voorbeeld, snelle levering.

Het is heel fijn om het ontwerp in concept te zien en de mogelijkheid te hebben dit aan te passen. Wanneer je zelf niet beschikt over het goede bestandsformaat, wordt dit kosteloos voor je omgezet, ideaal!

Best super tevreden!

Had onverwacht iets nodig, gezocht en bij jullie gevonden, had het bovendien dringend nodig en is één dag voor voorgestelde datum geleverd. Iedereen die het tot nog toe gezien heeft vond het mooi, top en precies wat we nodig hadden.

Makkelijk ontwerpen, snelle levering!

Makkelijk ontwerpen, snelle levering!

Goed georganiseerd

Goede communicatie en opvolging, de moeite waard

Super snel geleverd en top kwaliteit

Goed geregeld. Zowel de proefdruk als de producten waren snel binnen. Fijn is dat veel producten ook in kleine oplage besteld kunnen worden. Niks op aan te merken.

snelle effectieve service!

ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het meedenken met het ontwerp. pennen ontvangen zien er erg mooi en strak uit!

Helemaal TOP!

Voor onze personeelsvereniging hadden we 600 springtouwen met opdruk nodig. Zelfs tijdens deze corona-periode zijn de springtouwen binnen een week geleverd en hebben we onze leden blij kunnen maken met een herkenbaar cadeau om vitaal te blijven in deze tijd.

Mooie bedrukking van de pennen! Ideaal als bedankje voor ons huwelijk. Dank u!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit ziet er goed uit

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijk personeel, snelle reactie en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima Service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.