perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top. Snel communicatie en aflevering stipt op tijd

Geen op dit moment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne en snelle communicatie! Als je een vraag hebt gesteld krijg je binnen een uur al reactie, top!! Daarnaast zijn de waterflessen die ik heb besteld van top kwaliteit.

Het enige wat ik een beetje jammer vond is dat we ons logo niet zelf konden plaatsen en vergroten/verkleinen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle levering - correcte prijzen

- verplicht aan te kopen aantallen verminderen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle reactie en makkelijk bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service, goede terugkoppeling (via mail),

niet van toepassing

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling hebben gedaan wat ze beloofd hebben

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, mooi product, meegedacht over het ontwerp

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie en mogelijkheden voor opmaak logo op besteld artikel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantgericht, vriendelijk en snel

Niet gezien

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte en goede service. Telkens snel en volledig antwoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed systeem en vlotte reactie

Duidelijkheid en kleur van de letters is op de site goed maar minder in het echt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle terugkoppeling, snelle levering, prijs kwaliteit prima.

Verpakking zou, als belevingsbedrijf, mooier kunnen :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het contact via de mail verliep erg prettig en vriendelijk. Er werd goed meegedacht met onze wensen en oplossing gericht gedacht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame en adequate behandeling.

Tot nu toe geen verbeterpunten op te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed advies over de mogelijkheden en ontwerp. Snelle leverering. Klantvriendelijkheid een 10!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Vlotte en heldere communicatie omtrent het definitief maken van het ontwerp.

Ik had geopteerd voor levering ná betaling aangezien onze Finance afdeling niet heel snel is met betalingen. Echter, tot mijn verbazing werd er na de bestelling direct overgegaan tot levering met betalingsherinnering en aanmaning tot gevolg. Volgende keer gelieve echt tot levering over te gaan na de betaling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn heel tevreden over de pennen en de levering. Bedankt! Alles was goed verpakt en kwalitatief sterk.

N.V.T.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levert mooie producten, echte een aanrader.

Mogen wel wat sneller gereageerd op vragen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, goed bereikbaar, kwalitatieve producten, makkelijk bestelproces.

Ik kan geen punten bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie zowel per mail als via de telefoon.

Mijn bestelling was een paar dagen later dan oorspronkelijk gecommuniceerd/verwacht. Dat kan soms een probleem zijn. Maar verder was alles naar wens.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotter dan vlot geholpen ! Super !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bedrijf komt professioneel over. Indien er opmerkingen of vragen zijn wordt dit goed beantwoord/opgelost.

Had twee verschillende offertes gevraagd,maar wilde op een later tijdstip een item bestellen. De twee offertes zijn samengevoegd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.