goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, contact verloopt met korte lijnen en direct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel snelle afwikkelprocedure voorbeeld van item besteld is top

ik zag niet direct mijn tekst staan die ik op mijn balpennen wou tijdens offerte fase waardoor ik helpdesk heb dienen te contacteren

zeer slecht, onaanvaardbaar

alles wat kan foutlopen is fout gelopen. Dikwijls belooft dat alles in orde ging komen, de dag voordien een mail gekregen dat de leverdatum niet gehaald ging worden. Heb dan zelf contact opgenomen om een oplossing te krijgen. Ook bij de oplossing is dan alles foutgelopen. Ben to18.30 blijven wachten op de boekjes en zelf sticker laten maken ondertussen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn contact en goede service. Snelle levering. Kwalitatief goed product.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en correcte firma

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle reactie en feedback

voorlopig geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

punctuele levering. Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. kans op eigen bedrukking op bidon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn persoonlijk contact, korte lijnen en er wordt ook meegedacht. Erg prettig

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijke en duidelijke website, een enkele medewerker die wel meedenkt en dat is fijn.

Reageren op vragen en INFORMEREN!!! Bij goede afhandeling van al onze klachten krijgen ze nog een kans, anders is de concurrentie te groot in deze markt. Daarom beveel ik dit bedrijf op dit moment niet aan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie omtrent de levering en ook telefonisch goed bereikbaar.

Soms krijg je wat vaak een mail voor accordering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes geleverd volgens de afspraken. Drukproef wijzigingen werden vrij snel en goed verwerkt.

Track and Trace link te vroeg verzonden, hierdoor had ik verwarring dat het pakket nóg eerder geleverd zou worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne, snelle en duidelijke communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit producten. Makkelijk te bestellen.

Niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg zeer snel feedback, binnen de 3 uur kreeg ik antwoord op mijn offerte. Dit was op een feestdag, ik heb ook bij andere bedrijven een offerte geplaatst, maar dit was het snelste. Ook na vele aanpassingen aan het ontwerp, bleef men vriendelijk tegen mij. Ook het eigenlijke product is van goeie kwaliteit. Ten slotte snelle verzending

De foto's van het product was een lichtjes andere kleur dan het echte product. Misschien moet het ontwerp ook eens op een echte foto, geen tekening, geplakt worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- De website oogt modern. - De kwaliteit van mijn 50 bestelde pennen was boven verwachting - De levering was boven verwachting snel - Het ontwerp/check systeem bij de beoordeling van het ontwerp werkt onwijs goed

- Er zaten 2 pennen tussen (50 besteld) die goed beschadigd waren helaas, gezien ik er precies 50 nodig is dat jammer! Echter had ik zelf ook een grotere hoeveelheid moeten aanschaffen om er zeker van te zijn dat ik voldoende goede pennen binnen zou krijgen. - Het pakketje werd geleverd door UPS, ik was niet thuis en ik ben niet tevreden over de ophaalpunten in mijn buurt (Haarlem). De service van PostNL prefereer ik daar bovenop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal top !! offerte aangevraagd volgende dag gelijk een proefdruk. Ook reageren ze supersnel en krijg je snel antwoord. Product was ook snel thuis afgeleverd. Super tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle en goeie servicer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg fijn bedrijf! Denken mee met klant en reageren erg snel op vragen. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle, vlotte communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede en snelle levering. Netjes verpakt ook.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.