goede service, goed behandeld

Pluspunten

Denken goed mee, bedrukking is altijd prima in orde.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle respons, goede Verhouding prijs/kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel voorbeeld. Na een vraag over de kleur van de opdruk werd dit weer heel snel aangepast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen steeds hun afspraken na.

Duidelijker beeld van de juiste locatie van print op het materiaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We zijn goed geholpen. Hadden eerst wat vragen over het plaatsen van een logo maar werden snel en goed geholpen. De labels waren zo bij ons op kantoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel accuraat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel support team, er wordt goed meegedacht bij het aanleveren van een eigen ontwerp. Geleverd op de verwachte leverdatum.

Nauwkeurigheid in de afwerking.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel voorstel op de mail. Goede service. Mooi eindresultaat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel ontwerp, snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg tevreden! snel afgehandeld en extra zorg voor de levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijke service en meedenkend. Nadat prijsverschil groot bleek tussen eerste levering en 2e mogelijke levering, dacht men mee. Vervolgens andere pen gekozen die minstens zo mooi was, wel goedkoper. Hopelijk wordt die dan de 2e keer ook niet duurder, zodat ik bij deze collectie kan blijven. Waarom zo positief? Kwaliteit geleverde pennen goed, precies geleverd conform afspraak, persoonlijk contact en meedenken.

Prijsverschil tussen eerste en 2e bestelling erg groot, waardoor ik een andere keuze moest maken in pennen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top service ! Hele aardige mannen die je te woord staan voor een spoed bestelling.

Iets meer keuze voor spoed producten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Bedrukking van de stylo's is perfect. Geen opmerkingen.

De verpakking kwam beschadigd binnen. Hier kunnen jullie waarschijnlijk zelf niet aan doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en mooi afgeleverd

beter reageren op email met mijn vraag daarin. Geen antwoord ontvangen

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb al meerdere keren gebeld over onderhandeling van de prijs. We nemen zoveel handdoeken af, dat we ook wel een mooie korting hadden verwacht van jullie. Ik zou tot 3x toe terug worden gebeld. Maar nog steeds niks vernomen...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke communicatie

Goedkeuringsmail ontwerp kwam in mijn spambox.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De levering was heel vlug.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijke proefafdrukken, goed communicatie over levering.

Voorlopig nog geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website met goed rekenvoorbeeld

Bij aanvraag meerdere offertes worden deze los behandeld. Hierdoor blijven offertes openstaan als met een andere offerte akkoord gegaan is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Mooi product. De pennen waren een succes op de beurs. STATIONNOORD.EU stond er perfect op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie afwerking behulpzaam bij het ontwerp

goede service, goed behandeld

Pluspunten

persoonlijke benadering snelle reactie snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.