goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, adequaat, duidelijk

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk, snelle levering

Sommige ontwerpen duren langer dan 3 uur, het kan sneller

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, snelle levering

Niet alle bedrukking (pennen) is even scherp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze aan materialen. Uiterst vriendelijke hulp aan de telefoon! Alles ruim op tijd ontvangen!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel met reageren en ontwerp

Afhandelen van problemen fout leveringen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet alle wikkels waren uit hetzelfde materiaal vervaardigd, waardoor er kleurverschil was

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Fijn dat er na het uploaden van het logo nog een moment is voor feedback. Dit was zeker nog nodig. Daarna ook weer snel de aanpassing binnengekregen, waardoor er snel geschakeld kon worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles, super geholpen , vriendelijk , en leuke pennen voor weinig geld ! Ik ben er blij mee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb bij Pinckube glazen drinkflessen besteld met logo van onze hardloop vereniging er op , vlot , gemakkelijk en zeer snel geleverd . Ook de informatie naar de klant toe is helemaal OK. score 10 op 10

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het was een vlotte en snelle opvolging. Medewerkers van Pinkcube hebben me steeds de juiste informatie gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed werkend Opmaak, bestelling, goedkeuring en voltooien van het product zijn in zeer korte tijd gerealiseerd.

Opmaak voor tekst komt vrij laat naar voren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering meedenken met klant mooie kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed webshop, snelle service.

Kritischer zijn op logo dat wordt aangeleverd. Wordt soms te klein afgedrukt, waardoor geen 10 in beoordeling. Als klant kun je dat vooraf niet altijd goed inschatten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk verhaal Eenvoudig systeem Snelle levering

Eigen initiatief in communicatie bij vertraging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk antwoord op al je vragen. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel aangenaam verrast. Onze wensen zijn prima omgezet door de grafische afdeling. Ook bij veel kleine wijzigingen bleef men meedenken en helpen het zo te maken zoals we wilden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

handige manier om offertes te maken

persoonlijk advies bij bedrukking of alternatieve keuzes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

meedenken met de klant. De paraplu welke besteld was, bleek niet meer op voorraad te zijn. Door medewerker aan de telefoon heeft goed meegedacht en een prima vervangend exemplaar aangeboden

Jammer dat ik een paraplu bestel en direct betaal, maar daarna krijg ik direct een mail dat deze niet meer op voorraad is?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er wordt op tijd geleverd, producten voldoen aan de beschrijving. Nabestellen is heel gemakkelijk.

Geen, ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie van helpdesk Uitstekende prijskwaliteitverhouding Zeer tevreden over mijn bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een ruime keuze in artikelen en snelle levering

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.