goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim aanbod, snelle service, correcte opvolging zowel online als telefonisch

Pluspunten

Super bedrijf, klantvriendelijk. Verschillende keren de lay-out veranderd maar ze waren steeds bereid om de verandering te doen dus super gewoon

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, actief en meedenkend. Essentieel voor de klant met te weinig kennis.

Soms lijkt het alsof communicatiekanalen door verschillende mensen niet goed worden overgenomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er wordt tijd genomen om het ontwerp op het product naar tevredenheid te plaatsen

Op dit moment weet ik geen verbeterpunten of tips

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en open voor nieuwe ideeën.

Heb ik op dit moment niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ZE ZIJN NETJES AAN DE TELEFOON LEGGEN ALLES NETJES UIT KORTOM SUPER GEREGELD.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en overzichtelijke website. Snelle update van het ontwerp

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle offerte - Goede kwaliteit drukwerk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De tassen die ik heb besteld zagen er top uit! De kwaliteit was goed en de levering lekker snel. Het design process was ook fijn! Het logo is goed gedrukt. Communicatie was duidelijk, ik heb veel vragen gesteld!

Ik heb ook waaiers besteld, daar ging het iets minder goed. De waaiers zijn eerder besteld dan de tassen, maar komen ruim een week later aan. Terwijl de uiterste lever datum op de website verkeerd was aangegeven, daar stond namelijk een aantal dagen eerder op.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima Services

Maak de website iets simpeler er staat heel veel informatie op 1 scherm...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als men aan de telefoon belooft dat de bestelling absoluut zeker wordt geleverd op vrijdag dan ben ik zeer teleurgesteld dat de pennen de volgende dinsdag worden geleverd. Nu zit ik met pennen die op zaterdag moesten uitgedeeld worden en waarmee ik niets meer kan doen nu.

slechter dan verwacht

De tassen zijn licht geperforeerd geleverd. Alle tassen hebben twee gaatjes op de voor- en achterkant. Dit probleem is mij direct opgevallen, het lijkt alsof de tassen niet zijn gecontroleerd voor het versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

U heeft het geweldig gedaan! U heeft binnen enkele dagen geleverd waar andere partijen ivm buitenlandse leveranciers soms maanden nodig hadden. Bedrukking prima. Wij zijn meer dan tevreden.

geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product, snelle levering, duidelijke website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Offerte binnen tijd gekregen Snelle levering Mooie afwerking

Natellen hoeveelheid paar stylo's misdrukt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

op tijd geleverd zoals beschreven, en het digitale ontwerp is zo als in werkelijkheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Snelle levering. Top producten. Nette bedrukking.

Ik zie nu geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bedrijf geeft zelf ook aan of de bedrukking er goed komt uit te zien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk programma/ website.

Als je een offerte hebt opgevraagd krijg je erg veel herinneringsmails.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte communicatie, snelle levering, handige website

Plantlabels aan het assortiment toevoegen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op mijn bestelling. Ik had niet de goede bestanden aangeleverd en hier hebben ze snel op gereageerd waardoor mijn bestelling toch nog op tijd bezorgd kon worden! Duidelijk op de website aangegeven wanneer de verwachte leverdatum is!

Toen de bestelling daadwerkelijk in productie ging worden kreeg ik daar geen officiële mail meer van. Daardoor was ik even kwijt of mijn goedkeuring op het ontwerp goed was binnengekomen. Maar ook deze keer weer een snelle reactie op mijn vraag of alles nu in productie was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie directe offerte prima manier om design in te zien

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel accuraat en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf die zijn afspraken altijd nakomt, erg prettig contact en erg belangrijk de geleverde artikelen zijn van goed kwaliteit!!!!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.